Tekstil denilince akıllara ilk gelen mağazalardan biri olan Roman'ın sahibi ünlü iş insanı Turgut Toplusoy'un oğlu Mehmet Toplusoy, Beşiktaş'taki bir mekanda bayılana kadar dövüldü. Toplusoy’un yüzünde 3 kırık olduğu öğrenilirken, olayın taciz ve taşkınlıktan çıktığı iddia edildi. 

SAKİN EĞLENİN UYARISINA ALDIRIŞ ETMEDİ

Roman mağazalarının sahibi iş insanı Turgut Toplusoy'un oğlu Mehmet Toplusoy, geçtiğimiz 6 Temmuz tarihinde Beşiktaş'taki lüks bir mekanda (Boaz) güvenlik görevlisiyle yaşadığı tartışma sonucu darp edildi. İddiaya göre, 20 yaşındaki Toplusoy, mekana arkadaşlarıyla giriş yaptıktan sonra, mekandaki bir çalışan tarafından "Sakin eğlenin" uyarısıyla karşılandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde DJ kabinine yakın bir bölgede eğlenen Toplusoy, aynı çalışanın "Ben seni uyarmadım mı? S...in gidin buradan" şeklinde küfürler savurmasıyla karşı karşıya kaldı. Bu sözlü tartışma, güvenlik görevlisi D.K.'nin müdahalesiyle fiziksel bir kavgaya dönüştü.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

D.K., Toplusoy'u boğazından tutarak yere yatırdı ve yumrukladı. Aldığı darbeler sonucunda baygınlık geçiren Toplusoy, arkadaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde, genç adamın yüzünde üç kemik kırığı tespit edildi. Dört gün süren hastane tedavisinin ardından Mehmet Toplusoy, kendisini darp eden D.K. hakkında şikayetçi oldu. Şüpheli D.K., gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi ve hakkında "Kasten Yaralama" ve "Hakaret" suçlarından 7 yıla kadar hapis zası talebiyle dava açıldı.

KADINLARI TACİZ ETTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Öte yandan, D.K. savunmasında, Mehmet Toplusoy’un mekanda bulunan kadınları taciz ettiğini iddia etti. Toplusoy’un kendisine yumruk attığını ve kendisinin de karşılık verdiğini belirten D.K., o gece mekanda eğlenmek amacıyla bulunduğunu ifade etti. Olayın mahkemede nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.