Gündem

Katil Semih Çelik'i kasapta çalıştığı iş arkadaşı anlattı! Sözleri şaşırttı

Katil Semih Çelik Türkiye'nin kanını donduran iki cinayeti işleyip ardından kendini surlardan atarak intihar etmişti. Ailesinin ardından bu kez de kasapta çalıştığı iş arkadaşı katili anlattı.

Abone Ol

İstanbul Fatih'te önce Ayşenur Halil'i ardından İkbal Uzuner'i vahşice öldüren 19 yaşındaki Semih Çelik daha sonra intihar etti. Bir dönem kasaplık yapan Semih Çelik'i iş arkadaşı anlattı. İşte o sözler...

PSİKOPAT BİR RUH HALİ YOKTU

Ayşenur Halil (19) ve İkbal Uzuner’i (19) vahşice katledip intihar eden Semih Çelik’in (19) kasap olarak çalıştığı firma isim değiştirdi. Semih Çelik ile birlikte çalışan arkadaşı Milliyet Gazetesi'ne konuştu. İsmini vermek istemeyen eski çalışma arkadaşı şunları söyledi: “Semih iki sene önce yaklaşık beş ay kadar çalıştı. Sosyal, biraz marjinal bir çocuktu. Çok konuşmazdı ama içine kapanık değildi. Elektrikli bisikletle işe gidip geliyordu. Saygısız değildi. Kasabın arka tarafında çalışıyordu çırak olarak, etleri hazırlıyordu. İşini iyi yapıyordu. Benim gözlemlediğim kadar psikopat bir ruh hali yoktu. Psikolojik tedavi gördüğünü sonradan öğrendim”

Semih Çelik'in annesi konuştu: "Keşke sadece kendi gitseydi" Semih Çelik'in annesi konuştu: "Keşke sadece kendi gitseydi"

İncel grupları neye inanıyor? Hepsi mercek altına alındı: Katil Semih Çelik'e böyle övgüler dizmişler! İncel grupları neye inanıyor? Hepsi mercek altına alındı: Katil Semih Çelik'e böyle övgüler dizmişler!