İstanbul Fatih'te katil Semih Çelik, önce Ayşenur Halil'in boğazını keserek öldürdü; daha sonra İkbal Uzuner'i öldürüp bedenini surlardan aşağı attı. Türkiye bu dehşet veren görüntüleri atlatamazken, odasında bulunan 'Kukla' adlı roman da ona cinayet için ilham oldu. 

ROMAN KATİLE İLHAM OLMUŞ 

Semih Çelik'in, İkbal'i parçalayarak öldürmeyi kasaplığa başlamadan önce planladığı sanılıyor. Kasapta çalışırken adeta insan kesmenin eğitimini aldı. Odasında bulunan 'Kukla' adlı roman da ona cinayet için ilham oldu. Bu kitapta 6 kadını kesip parçalarını birleştirerek şehirde sergileyen bir seri katil anlatılıyor. Semih Çelik'in, İkbal'in vücut parçalarını Edirnekapı'daki surlarda sergilemesi kitapla birebir örtüşüyor.

Katil Semih Çelik'i kasapta çalıştığı iş arkadaşı anlattı! Sözleri şaşırttı Katil Semih Çelik'i kasapta çalıştığı iş arkadaşı anlattı! Sözleri şaşırttı

İncel grupları neye inanıyor? Hepsi mercek altına alındı: Katil Semih Çelik'e böyle övgüler dizmişler! İncel grupları neye inanıyor? Hepsi mercek altına alındı: Katil Semih Çelik'e böyle övgüler dizmişler!

Semih Çelik'in annesi konuştu: "Keşke sadece kendi gitseydi" Semih Çelik'in annesi konuştu: "Keşke sadece kendi gitseydi"