Spor

Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor! Kariyer rekoruna koşuyor

Sezon başında Galatasaray'dan Benfica'ya 12 milyon euro karşılığında transfer olan milli yıldızımız Kerem Aktürkoğlu, durdurulamıyor. 25 yaşındaki oyuncu, bu kez de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol devi Atletico Madrid'in ağlarını sarsmayı başardı.

Abone Ol

Portekiz devi Benfica'nın, yaz transfer sezonunun son gününde kadrosuna kattığı milli yıldızımız Kerem Aktürkoğlu, kırmızı beyazlı formayla gollerine devam ediyor.

5. MAÇINDA 4. GOLÜNÜ ATTI

Benfica'nın 60 milyon euroluk serbest kalma bedeli belirlediği Kerem Aktürkoğlu, kırmızı beyazlı formayla bu kez Atletico Madrid ağlarını havalandırdı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında Estadio de Luz'da oynanan müsabakada takımının açılış golünü kaydeden Aktürkoğlu, Benfica formasıyla 5. maçında 4. golüne ulaştı.

Milli yıldızımız, gol atmadığı tek maçta ise iki asist yapmayı başardı ve böylelikle ilk 5 maçında takımına toplam 6 gollük bir katkı sağladı. Öte yandan Benfica, Kerem Aktürkoğlu'nun gol attığı tüm maçları da kazandı.

KARİYER REKORUNA KOŞUYOR 

2024-2025 sezonuna Galatasaray'da başlayan ve sarı kırmızılı formayla 2 gol 3 asistlik performans gösteren Kerem Aktürkoğlu, milli takımda da İzlanda'ya karşı attığı üç golle ay yıldızlı formayla ilk hat-trickini yapmıştı.

Aktürkoğlu, böylelikle şimdiye dek tüm takımlar ve kulvarlarda toplamda 9 gol 5 asiste ulaştı ve kariyerinin en iyi başlangıcına imza attı. 

Milli yıldızımız, 2021-2022 sezonunda Galatasaray ve milli takım formalarıyla toplamda 26 gollük bir skor katkısı sağlamıştı.