Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakteri diziye büyük katkı sağlarken, başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon yayınladığı bir videoda Tükenmişlik sendromu” yaşadığını ifade etmişti. Yeni sezonun 13 Eylül’de başlaması beklenen Kızılcık Şerbeti dizisinde Müjde Uzman’ın yer almayacağı bir süredir biliniyordu. Ancak sezon finalinde yurt dışına giden Alev’in ileriki dönemlerde diziye yeniden dahil olacağına dair söylentiler sosyal medyada yer alıyordu. Yayınlanan fragman ile Kızılcık Şerbeti Alev öldü mü? Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisine geri dönecek mi? soruları da yanıtını buldu…

Kizilcik Serbeti D-2

KIZILCIK ŞERBETİ ALEV ÖLDÜ MÜ?

Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakteri özellikle ikinci sezonda dizinin gidişatına yön veren isimler arasında yer aldı. Yeğeninin kayınpederi ve Pembe Hanım ile evli olan Abdullah Bey’e karşı olan ilgisini başlarda inkar etse de çift kısa süre içinde ilişkiye başladı. Üstüne bir de hamile kalınca olayların ardı arkası kesilmedi.

Kızılcık Şerbeti dizisi tüm heyecanı ile devam ederken Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile çok yorulduğunu ifade etmiş, başarılı oyuncunun sezon sonunda diziye veda edeceği söylentileri de medyada yer almıştı.

Kizilcik Serbeti A-2

Dizinin sezon finalinde Abdullah Bey’e ulaşamayan Alev Almanya’ya tek yön bilet alarak Türkiye’yi terk etmiş, bebeğini yurt dışında büyütme kararı almıştı. Böylelikle Alev karakteri diziden ayrılırken, sonrasında ne olacağı, Alev’in diziye dönüp dönmeyeceği de merak konusu oldu. Hatta öyle ki Alev’in bir süre sonra bebeğini büyüterek diziye dahil olacağı yönünde iddialar da ortaya atıldı.

Ancak Kızılcık Şerbeti dizisinin 3. Sezon fragmanının yayınlanmasıyla Alev karakterinin akıbeti de belli oldu. Zira dizinin baş karakterlerinden Emrim Alasya’nın canlandırdığı ve dizide Alev’in ablası rolündeki Kıvılcım Aslan “Alev’i kaybettik diye gözyaşı dökerken Sönmez Hanım’ın da gözyaşları içinde kaldığı görülüyor.

Böylelikle Alev karakterinin dizide öldüğü anlaşılıyor.

Kizilcik Serbeti E-2

MÜJDE UZMAN KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNE GERİ DÖNECEK Mİ?

Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakterinin ölerek diziden ayrılması nedeniyle Müjde Uzman’ın da diziye geri dönmesi beklenmiyor.