Kızılcık Şerbeti 3. sezon ilk bölümü seyircisiyle kavuştu. Görkem, Alev, Doğa, Kıvılcım, Fatih, Ömer, Pembe Hanım ve Abdullah Bey’in neler yaşayacağı 13 Eylül itibariyle belli oldu. Ekranların en sevilen ve geçtiğimiz iki sezon boyunca adından en çok söz ettiren dizisi Kızılcık Şerbeti’ni internet üzerinden izlemek isteyenler burada bir araya geliyor. İşte Show TV Kızılcık Şerbeti 3. sezon ilk bölüm izleme ekranı…

Kizilcik Serbeti S

13 EYLÜL KIZILCIK ŞERBETİ’NİN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Kızılcık Şerbeti sezon finali deyim yerindeyse bir yangın yerine dönmüştü. Geçtiğimiz sezon da şok bir bölümle izleyiciyi heyecan dolu bir bekleyişe sürükleyen dizi senaristleri, bu sefer aksiyonun dozunu artırdı. Kızılcık Şerbeti’nin 66. Bölümü hem yayınlandığı akşam hem de tekrarları en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı.

Kizilcik Serbeti F-2

Dizinin sezon finalinde Görkem’in attığı iftira ile iyice bilenen Nilay, Görkem ile Ömer’in görüntülerini Pembe’ye gösterdi. Pembe Hanım çıkacak olayları engellemek için konuyu Görkem ile arasında halletmek isterken, gelininden hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Kizilcik Serbeti G-1

Nursema, Rüzgar’a abisinin teknesinde hazırladığı sürpriz ile duygularını açık ederken, Rüzgar bu gelişmenin ardından evlenme teklifi kararı aldı.

Kizilcik Serbeti D-3

Doğa ise Giray karşısında artık kendini akışa bırakarak yaşanacak bir ilişkin önünü açtı.

Kizilcik Serbeti B-3

Ömer ve Kıvılcım, Pembe’nin evine yemeğe gittiğinde son raddesine ulaşan gerginlik sonunda bir patlamaya dönüştü. Fatih Doğa’nın başka biriyle görüşmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirince olayların fitili de ateşlenmiş oldu.

Kizilcik Serbeti C-2Nilay Ömer ile Görkem’in ilişkisi olduğunu söyleyip görüntülerini herkese gösterince herkes yaşadığı şok ile farklı tepki verdi. Kıvılcım yaşananlara anlam veremeyerek şoka girerken, Abdullah ve Ömer karşı karşıya geldi. Diğer yandan Görkem olacaklardan korkarak yukarı kata kaçınca Fatih arkasından koştu.

Görkem’in yatak odasına girerek kapıyı kilitlemesinin ardından Fatih, kapıyı kırarak içeri girdi. Görkem’in kendini korumak için attığı vazo, Fatih’e engel olmak için gelen Mustafa’nın kafasına gelip bayıltınca Fatih deliye döndü.

Aşağıda Ömer ve Abdullah kavga ederken Görkem’in balkondan düşerek kanlar içinde yatması herkesi daha büyük bir şoka sürükledi…