Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı denetimler neticesinde ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan markaları kamuoyu ile paylaştı. Listede yer almasa da Türkiye’de birçok şubesi olan bir köftecinin etlerinde domuz eti çıktığı iddiası ise gözleri bir anda Köfteci Yusuf’a çevirdi. Pek çok kişi “Domuz eti çıkan marka Köfteci Yusuf mu?” araştırması yaparken, iddiaların gerçek olduğuna dair sesler yükseldi. Hal böyle olunca Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş da günün en çok konuşulan ismi oldu…

Kofteci Yusuf Kimin C

KÖFTECİ YUSUF KİMİN? KAÇ ŞUBESİ VAR?

Köfteci Yusuf’un 42 ilde toplam 278 şubesi bulunuyor ve 30 milyon TL değerinde olduğu belirtilen markanın sahibi Yusuf Akkaş olarak geçiyor.

Kofteci Yusuf Kimin B

KÖFTECİ YUSUF’UN SAHİBİ YUSUF AKKAŞ KİMDİR, NERELİDİR?

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş 1960 yılında Bursa’da doğdu.  

64 yaşında olan Yusuf Akkaş, Bursa’nın Kızılhisar köyünde doğsa da genç yaşında ticaret hayatına adım attı. 1996 yılında Bursa’nın İznik ilçesinde kendi aracı ile hizmet vermeye başlayan Yusuf Akkaş, ilk dükkanını açtıktan sonra kısa sürede ülke çapında ün yaptı.

KÖFTECİ YUSUF’UN AVUKATINDAN DOMUZ ETİ AÇIKLAMASI

Köfteci Yusuf'un avukatı Ali Uslu, "Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde 2 şubesinden alınan numunelerde domuz eti tespit edilen ancak şirketin aldığı mahkeme kararı nedeniyle ismi açıklanamayan firmanın Köfteci Yusuf olduğu" iddialarına ilişkin olarak, konu hakkında bilgisi olmadığını, açıklama yapamayacağını ve iddialara cevap veremeyeceğini belirtti.