Gündem

Kokoreçte votka, tandırda tekila! Domuz etinden sonra bakanlığın ifşaladığı listede yeni skandal

Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş yapılan ürünlerin listesini yayınlamaya devam ederken, Köfteci Yusuf'un domuz eti kullanması gündem oldu. Listedeki skandallar ise bununla sınırlı değil. Bu kez de kokoreçte votka, tandırda tekila kullanılması herkesi hayrete düşürdü.

Abone Ol

İnsan sağlığı ile oynayan, ürünlerine hile karıştıran firmaları Tarım ve Orman Bakanlığı sitesinde tek tek ifşalamaya devam ederken, vatandaşlar da artık ne yiyeceğini bilemez oldu. Köfteci Yusuf'un domuz eti kullandığı resmi olarak yayınlanınca sosyal medya çalkalandı. Listede ise hayrete düşüren başka unsurlar daha var. Onlardan biri Antalya'daki kebapçının tandıra tekila koyması, diğeri ise Dayı Kokoreç isimli dükkanda votka kullanılması oldu. 

TANDIRIN İÇİN TEKİLA ÇIKTI

Ürünlerine hile karıştıran firmalar bakanlığın sitesinde ifşa edilmeye devam ediyor. Ekim ayındaki listede tandır ve kokoreçe alkol karıştıırlması görenleri hayrete düşürdü. Antalya'daki kebapçının tandırından tekila çıktı.

KOKOREÇİN İÇİNDEN VOTKA ÇIKTI

Listede yemeğe alkol karıştıranlardan bir diğeri ise Dayı Kokoreç oldu. Kokoreçin içinde votka tespit edildi. Vatandaşlar ise bir kez daha şaştı kaldı.

Boş sandalye bulanamazdı! Köfteci Yusuf resmen sinek avladı Boş sandalye bulanamazdı! Köfteci Yusuf resmen sinek avladı

Domuz eti kullandıkları iddia edilmişti! Köfteci Yusuf'tan ilk açıklama geldi Domuz eti kullandıkları iddia edilmişti! Köfteci Yusuf'tan ilk açıklama geldi