Altınordu ilçesi Saray Mahallesi'ndeki Gazi İlk ve Ortaokulu'nda meydana gelen olayda, uyum haftası için okula gelen 7 yaşındaki Miray Arslan okulun demir kapısının önünde arkadaşlarıyla oyun oynuyordu.

OKULUN BAHÇESİNE GİRDİĞİ SIRADA ÇİĞNEDİ

Okulun beden öğretmeni B.K. ise o anlarda cipi ile okulun bahçesine girmek istedi. Ancak okulun bahçe kapısının açılmasının ardından cipi ile hareket eden öğretmen B.K., küçük Miray'ı fark edemeyerek çiğnedi.

111-1

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Cipin altında kalan ve ağır yaralanan çocuk, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Miray Arslan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ÖĞRETMEN EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Yakup ve Eda çiftinin 2 çocuğundan biri olan Miray'ın, ilk kez okula geldiği öğrenilirken, sürücü B.K. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

"ELİM AYAĞIM TİTREDİ"

Olayı gören mahalle sakini Rabia Doruk, "Okula girerken çocuğun kafasından ve ayağından geçti. Çocuk okula yeni başlamış, annesi de buradaymış. Ben korktum, elim ayağım titredi" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.