İstanbul'da Avcılar ve Bahçelievler bölgelerinde başlatılan yol ve elektrik altyapı çalışmaları, sürücüler için uzun araç kuyruklarına yol açtı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin "beyaz yol" projesine vatandaşlardan gelen tepkiler nedeniyle Bahçelievler'deki çalışmalara ara verilirken, Avcılar'daki elektrik altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sürücüler, bu çalışmaların ne zaman tamamlanacağını merakla bekliyor. Peki, Avcılar'daki elektrik çalışmaları ne zaman bitecek?

KÜÇÜKÇEKMECE-YENİBOSNA ARASI YOL ÇALIŞMALARI DURDURULDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Küçükçekmece ve Yenibosna arasındaki metrobüs duraklarında başlattığı "beyaz yol" çalışması, D-100 kara yolunda büyük trafik sıkışıklıklarına yol açtı. Bazı şeritlerin kapatılması nedeniyle kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluştu. Kamuoyunda çıkan haberler ve vatandaşlardan gelen yoğun tepkiler üzerine, İBB metrobüs yenileme çalışmalarını, Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'nin (TEİAŞ) çalışmalarının tamamlanmasına kadar ertelediğini duyurdu.

AVCILAR'DA ELEKTRİK HATTI ÇALIŞMASI NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Avcılar'da, elektrik hatlarının yenilenmesi amacıyla başlatılan çalışmalar D-100 kara yolunun güney yan yolunda bir bölümün trafiğe kapatılmasına neden oldu. Bu durum, sürücüler ve bölge sakinleri için ulaşımı zorlaştırırken, çalışmaların yaklaşık bir hafta süreceği bildirildi. Yetkililer, bu elektrik hattı yenileme çalışmalarının 14 Ağustos civarında tamamlanmasının planlandığını açıkladı.