Las Palmas Real Madrid maçı için artık saatler kaldı. Avrupa futbolunda günün son maçı olan zorlu karşılaşma, S Sport Plus'tan canlı olarak yayınlanacak. Sezona Atalanta karşısında aldığı Süper Kupa ile başlayan mor beyazlılarda, hedef mutlak galibiyet.

REAL MADRID'DE ARDA GÜLER'E İLK 11 FIRSATI

Bu sezon Real Madrid formasıyla ilk haftadaki Mallorca maçına 88. dakikada dahil olan milli yıldızımız Arda Güler, 2. haftada 3-0 kazanılan Real Valladolid karşısında ilk 11'de forma şansı bulmuştu.

Son şampiyon Los Galacticos'ta Bellingham ve Camavinga gibi yıldızlar, bu akşam sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. İspanyol basınında çıkan haberlere göre; milli yıldızımız Arda Güler, bu akşam da ilk 11'de forma bulacak.

4 (5)-23

REAL MADRID'İN MUHTEMEL İLK 11'İ

Courtois; Carvajal, E. Militao, Rüdiger, F. Mendy; Valverde, Tchouameni; Brahim Diaz; Arda Güler, Mbappe, Vini Jr

S SPORT ÜYELİK ÜCRETİ HAKKINDA

S Sport Plus Aylık Paket 149₺/ay, S Sport Plus Yıllık Paket ise 989₺’dir. İlgili adresten ILKAY4999 koduyla üye olmanız durumunda aylık pakette ilk ay 49,99₺’den, YILLIKLOCA koduyla üye olmanız durumunda yıllık pakette ilk yıl 692,30₺’den işlem yapabilirsiniz. 3AY4999 promosyon koduyla ise ilk 3 ay 49,99₺/ay yararlanabilirsiniz.