Galatasaray'ın Young Boys'a yenilmesinin ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin yankıları sürüyor. Birçok spor yorumcusunun Galatasaray'a yönelik eleştirilerine Gazeteci Soner Yalçın da katıldı. 

Sinan Engin yeni transfer Sara'yı hedef aldı: "Galatasaray kazık yedi" Sinan Engin yeni transfer Sara'yı hedef aldı: "Galatasaray kazık yedi"

KULÜPLER TİCARİ İŞLETMEYE, TARAFTAR MÜŞTERİYE DÖNÜŞTÜ

Bugünkü köşesinde Galatasaray'ın mağlubiyetini kaleme alan Yalçın, "Elenmenin çok ötesinde" başlığıyla yazısını okuyucularına sundu. Köşesinde dikkat çeken ifadelere yer veren Yalçın, oynan futboldan çok yönetimi topa tuttu. Yalçın, "Kulüpler ticari işletmeye, taraftar müşteriye dönüştü" diyerek Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i işaret etti.

Galatasaray'a darbe üstüne darbe! Galatasaray'a darbe üstüne darbe!

OTELCİ DURSUN BEY, OTELİNİ BÖYLE YÖNETİYOR MU?

Türkiye'de hesap verebilirlik olmadığını, büyük kulüplerin sadece Anadolu takımlarını yenmek için yeterli donanıma sahip olduğunu söyleyen Soner Yalçın, takım ve kulüplerin profesyonel yönetilmediğinin altını çizdi. Uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösteren Dursun Özbek'e zor bir soru yönelten Yalçın, "Otelci Dursun Bey, otelini böyle yönetiyor mu?" dedi.

Galatasaray Başkanı Özbek'ten karaborsa bilet iddialarıyla ilgili suç duyurusu Galatasaray Başkanı Özbek'ten karaborsa bilet iddialarıyla ilgili suç duyurusu

SONER YALÇIN'IN "ELENMENİN ÇOK ÖTESİNDE" BAŞLIKLI YAZISI İÇİN TIKLAYIN

Dursun Özbek kimdir, aslen nerelidir? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ne iş yapıyor, serveti ne kadar? Dursun Özbek kimdir, aslen nerelidir? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ne iş yapıyor, serveti ne kadar?