Yaşam

Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef dokunulmazlığı kim aldı? Masterchef hangi takım kazandı?

Masterchef yarışmasında kırmızı takım ve mavi takım arasında kıyasıya mücadele devam ediyor. Günden güne heyecanın arttığı yarışmada vatandaşlar Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef dokunulmazlığı kim aldı? Masterchef hangi takım kazandı? diye merak ediyor. İşte bu hafta kıran kırana mücadelenin devam ettiği yarışma Masterchef programındaki detaylar…

Abone Ol

Masterchef programında her hafta olduğu gibi bu hafta da dokunulmazlık mücadelesi verilirken, bir yandan da potaya giren adaylar, elenme ihtimali ile karşı kaşıya kaldı. Mavi takım ve kırmızı takım arasında en lezzetli yemekleri yapan takım kazanırken, bireyler arasındaki dokunulmazlık yarışında bir kişi de dokunulmazlığı kazandı.

 MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

1 Ekim günü Masterchef yarışmasının yayınlanan bölümünde mavi takım ile kırmızı takım arasında en iyi künefe yarışı yapıldı. Jüriye en iyi künefeyi tattırmak için mücadele eden takımda iki yarışmacı potaya girerek eleme adayı oldu. Bu hafta eleme adayları arasında birinci aday Muratcan olurken, ikinci aday ise, Nevzat oldu.

MASTERCHEF HANGİ TAKIM KAZANDI?

1 Ekim Salı günü yayınlanan yemek yarışması Masterchef dokunulmazlık kazanan takım belli oldu. En iyi tabağı ortaya koyup hünerlerini sergileyen mavi takım ve kırmızı takım arasında yaşanan dokunulmazlık oyununda kazanan mavi takım oldu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şeflerinden oluşan jüri değerlendirmesi sonucu bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ise Beyza oldu.