Magazin

MasterChef eleme adayları kimler oldu ve dokunulmazlığı kim kazandı? İşte, MasterChef'te 3. ve 4. eleme adayları

TV8'in bu yıl da hatırı sayılır bir izlenme oranı yakalayan fenomen dizisi MasterChef Türkiye'de heyecan dün akşam kaldığı yerden devam etti. Dokunulmazlık oyunlarının oynandığı gecede, haftanın 3. ve 4. eleme adayları da belli oldu.

Abone Ol

MasterChef Türkiye'de bir dokunulmazlık gecesi daha nefesleri kesti. Eleme potasına girmemek için büyük bir mücadele veren mavi ve kırmızı takımların, heyecan fırtınasına sahne olan karşılaşmasına dair tüm bilgileri derledik!

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Artık bir fenomen haline gelen yemek yarışması MasterChef'te şefler, dün akşam takımlardan "Uluslararası Tavuk Yemeği" yapmalarını istedi. Büyük bir heyecanın yaşandığı dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı ve eleme potasından kurtuldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu için sahneye çıktı. Şefler tarafından tencere yemeği yapmaları istenen yarışmacılar arasından dokunlmazlığı kazanan isim Ezgi oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ezgi, haftanın 3. eleme adayı olarak Semih'i gösterdi. Şeflerin oylarıyla 4. eleme adayı ise Erim oldu. Böylelikle haftanın ilk 4 eleme adayı sırasıyla Bera, Kaan, Semih ve Erim oldu.