Magazin

Mehmed: Fetihler Sultanı yeni oyuncuları kimler? Mehmed: Fetihler Sultanı bu akşam var mı ve saat kaçta?

TRT 1'in ilk sezonuyla büyük bir ilgi gören yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı, ikinci sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Birbirinden kaliteli yeni oyuncularla güçlenen dizinim yeni sezonuna dair detayları bir araya getirdik...

Abone Ol

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin ikinci sezonu için beklenen tarih geldi çattı. Salı günleri izleyicilerin karşısına çıkan dizinin kadrosuna yeni isimler de katıldı. İşte, Mehmed: Fetihler Sultanı yeni sezonuna dair bilgiler...

MEHMED: FETİHLER SULTANI BU AKŞAM VAR MI?

11 Haziran 2024 günü 15. yeni bölümüyle sezon finali yapan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi, ikinci sezon ilk bölümüyle bu akşam izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizi, bu akşam saat 20:00'de başlayacak.

MEHMED: FETİHLER SULTANI YENİ OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncu kadrosunda, Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Serdar Gökhan, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal gibi birbirinden usta oyuncuların yer aldığı diziye bu sezon, Korel Cezayirli, Erdal Küçükkömürcü ve Willma Elles gibi başarılı oyuncular da katıldı.

MEHMED: FETİHLER SULTANI FİNALİNDE NELER OLDU?

Dimitria kalesini fetheden ve Hurufi belasını savuşturan Mehmed için artık tek hedef Konstantiniyye’dir! Bu hedef için önünde bir engel kaldığını düşünen Mehmed, Evrenosoğlu’nu huzuruna davet eder ve Orhan’ın canını alması vazifesini tevdi eder. Hala Sultan üzerinden kurdukları planla Orhan’ı tuzağa çekmeyi amaçlayan Mehmed, hedefine ulaşıp Orhan’dan kurtulabilecek mi?

Konstantinos ise yaşadığı ağır mağlubiyetin altından kalkmak için bir oyun kurar ve dervişlerin üzerine Sfrancis’i gönderir. Konstantinos’un amacı Türklerin burada kök salamayacağını herkese göstermektir. Sfrancis’in hücumu ise Osmanlı’yı üzerine çekmesine sebep olur. Çandarlı, Sfrancis’in üzerine yürür. Harem’de ise oynadığı deli rolünden kurtulan Halime, Hala Sultan’ı kaçırma planı kurmaktadır. Hala Sultan ise çaresiz ölümü beklemektedir. Halime, Hala Sultan’ı kaçırabilecek mi?