Gündem

Mersin’de önce sevgilisini öldürdü! Ardından intihar etti! Mersin’de ne oldu?

Mersin’de kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Mersin'de U.A. isimli bir şahıs, sevgilisi Sonay Öztürk Aslan'ı boğarak öldürdükten sonra tabanca ile intihar etti. Aslan’dan uzun süre haber alamayan yakınlarının polise bildirmesi üzerine U.A’nın evine yapılan operasyonla gerçek ortaya çıktı. Olayı ardından birçok kişi, Mersin’de ne oldu? diye merak ediyor.

Abone Ol

Son yıllarda ülkede kadın cinayetlerinin yaşanmadığı bir gün geçmiyor. Dün İstanbul Fatih’te 2 kişiyi vahşice öldürüp intihar eden Semih Çetin’in ardından Mersin’de de U.A isimli bir şahıs kız arkadaşı Sonay Öztürk Aslan'ı boğarak öldürdükten sonra intihar etti.

MERSİN’DE NE OLDU? ÖNCE CİNAYET SONRA İNTİHAR!

Dün, Mezitli ilçesine bağlı Kuyuluk Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, U.A., bir süredir görüştüğü sevgilisi Sonay Öztürk Aslan'ın evine geldi. U.A adlı şahsın henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaları üzerine sevgilisi Sonay Öztürk Aslan'ı boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. Aslan’ın cesedi akşam saatlerinde, yakınlarının ihbarı ile eve gelen ekipler tarafından bulundu. Aslan'ın cenazesini otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yaşanan cinayetin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. U.A.'nin evine operasyon düzenleyen ekipler, U.A’nin intihar ettiğini tespit etti.

Olay sırasında evde olmadığı bildirilen 10 yaşındaki kız çocuğun annesi Sonay Öztürk Aslan otopsi işlemleri sonrası defnedildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)