Spor

Milli maç ne zaman, bugün mü? Türkiye İzlanda Uluslar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

Milli maç tutkunlarının sabırsız bekleyişi devam ediyor. UEFA Uluslar Ligi grup karşılaşmaları kapsamında Türkiye 4. karşılaşmasına İzlanda ile çıkacak. Peki, Milli maç ne zaman, bugün mü? Türkiye İzlanda Uluslar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? İşte yanıtı…

Abone Ol

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig karşılaşmalarına ara verilirken, futbol severlerin yeni durağı UEFA Uluslar Ligi maçları oldu. Toplam 7 puanla Uluslar Ligi B Grubu’nda lider pozisyonda yer alan Ay Yıldızlı takımımız yeni maçını İzlanda ile yapacak. Milli takımı desteklemek ve milli maç heyecanını yaşamak isteyen pek çok kişi ise Türkiye İzlanda Uluslar Ligi maçının yayın bilgilerini araştırıyor.

MİLLİ MAÇ NE ZAMAN, BUGÜN MÜ?

İzlanda ile oynanacak milli maç bugün değil yarın yani 14 Ekim 2024 Pazartesi günü oynanacak.

TÜRKİYE İZLANDA ULUSLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Deplasmanda gerçekleşecek Türkiye İzlanda maçı Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanacak. Saat 21:45’te başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonundan Damian Sylwestrzak yönetecek. Sylwestrzak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszynski yapacak.

Milyonların heyecanla beklediği Türkiye İzlanda milli maçı TV8 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

UEFA ULUSLAR LİGİ B GRUBU PUAN DURUMU

A Milli Futbol Takımımız UEFA Uluslar Ligi B Grubu’nda mücadele ediyor. Milli takım bugüne kadar oynadığı 3 maçtan ikisini kazanırken birinde ise berabere kaldı ve toplamda 7 puan elde ederek grup lideri oldu.

B Grubu’nda ikinci sırada 5 puan ile Galler yer alırken, üçüncü sırada 4 puan ile İzlanda bulunuyor. Son sıradaki Karadağ’ın ise henüz puanı bulunmuyor.