Spor

Mourinho o isimlerin üstünü çizdi!

Süper Lig'in 6. haftasında kendi evinde ağırladığı ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1'lik skorla yenilen ve oynattığı futbolla tepki çeken teknik direktör Mourinho kadroyu biçti. UEFA Avrupa Ligi öncesi Fenerbahçe'yi yeniden yarattı.

Abone Ol

Fenerbahçe hafta sonu oynanan Galatasaray maçının şoku içerisinde. Galatasaray'ın 3-1 galibiyeti ile sonuçlanan maç sonrası teknik direktör Jose Mourinho düğmeye bastı. Skor karşısında oldukça sinirlenen Portekizli teknik adam UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi takımı adeta yeniden şekillendirmeye çalışıyor.

5 PUAN GERİYE DÜŞTÜ

Galatasaray'ın 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe, Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Union SG mücadelesi öncesi kadroda ciddi bir değişikliğe gitmeyi planlıyor. Portekizli teknik adam, Galatasaray derbisindeki ilk 11'den en az 6 futbolcuyu yedek kulübesinde oturtacak.

LIVAKOVIC YEDEĞE ÇEKİLİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre uzun süredir yedek bekleyen İrfan Can Eğribayat'ın, Union SG maçında ilk 11'de görev alacak. Mourinho'nun orta sahada Sofyan Amrabat'a şans vereceği iddia edilirken, derbide yedek kalan Mert Hakan Yandaş'ın da bu kez ilk 11'de yer alacağı vurgulandı.

Galatasaray maçına sonradan giren ancak pek varlık gösteremeyen Cengiz Ünder'in de Union SG karşısında ilk 11'de başlaması bekleniyor. Yeni transfer Filip Kostic'in de bu maçla birlikte ilk kez sarı-lacivertli formayla sahaya çıkacağı ifade edildi.

DZEKO DA KESİK YEDİ!

Galatasaray karşısında ezdiği toplarla büyük tepki çeken Dzeko da yedeğe çekildi. Jose Mourinho'nun forvet hattında Cenk Tosun'a görev vereceği belirtiliyor. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki bu önemli karşılaşması, 26 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te oynanacak.