ATV ekranlarında yıllardır trekor kıran gündüz kuşağı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dünkü bölümü diğer bölümlerinde olduğu gibi oldukça dikkat çekici ve merak uyandırdı.  Birçok sırra kadem basan konuyu çözen Müge Anlı, 3 Ekim Perşembe günkü bölümünde neredeyse çileden çıktı.

MÜGE ANLI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ATV ekranlarında hafta içi her gün saat 10.00'da yayınlanıyor. Çözülmeyen olayların çözüldüğü, kayıp kişilerin arandığı, katillerin ortaya çıktığı, cinayetleri aydınlatılması için araştırmaların yapıldığı programı Gazeteci Müge Anlı sunuyor.

640Xauto-22

MÜGE ANLI NELER OLDU?

3 Ekim dün yayınlanan bölümünde Müge Anlı resmen çileden çıktı. 41 yaşındaki bir çocuk annesi Esra Can isimli bir kadın, aşk yaşadığı Hasan Bakır tarafından 3 milyon TL dolandırıldığı iddia ederek Müge Anlı'ya katıldı. Birçok kadının da dolandırıcılık ihbarında bulunduğu Hasan Bakır, sırtı dönük bir şekilde yayına katıldı. Yüzünü göstermeden canlı yayına katılan iddiaların odağındaki Hasan Bakır programa "Safsata" demesi, Müge Anlı’yı sinirlendirdi.

Diğer yandan ağlayarak para istediğine dair ses kayıtlarının olduğu söyleyen Anlı'ya, bunun yalan olduğunu söylemesi üzerine sunucu Müge Anlı şunları söyledi: "Siz beni yalancı çıkarıyorsunuz. İsterseniz vereyim kayıtları yayına. Ben sizin pastanede tanıştığınız kadın değilim beyefendi. Benim yayınıma safsata diyemezsin!" sözleriyle tepki gösterdi.

MÜGE ANLI İL TATLI SERT CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

450

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı Yüzbaşıoğlu, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş Türk sunucu ve gazetecidir.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak Top Secret programıyla Kanal 6'da başlayan Müge Anlı magazin sunuculuğuna Kanal D ve atv gibi kanallarda devam etti.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT SON BÖLÜM NELER OLDU?

Sevtap Küçükbinar'ın büyük aile buluşması yaşandı. Stüdyoya Sevtap'ın kardeşi ve teyzeleri de geldi. Yayının ardından hep beraber bütün aile annenin evine gitmek üzere yola çıktılar. Sevtap Küçükpınar'ın bir yanında en büyük destekçisi kocası ile diğer senelerdir beklediği annesi vardı. Ailenin stüdyada hep birlikte hasret gidermesi duygu dolu anlar yaşattı.

Diğer yandan ele alınan konu ise, 41 yaşındaki bir çocuk annesi Esra Can, aşık olduğu adam Hasan Bakır tarafından 3 milyon TL dolandırıldığını söyleyerek Müge Anlı'ya geldi. Esra Can, karşı tarafın evlenmek istediğini söylediğini sürekli kendisine olan aşkını itiraf ettiğini söyleyerek ona kandığını belirtti.