Bir dönemin dünyaca ünlü modeli Naomi Campbell, tatil için Bodrum'u seçti. Campbell, görüntülenmemek için girdiği bir dükkândan 10 sandalet satın alarak çıktı. Naomi Campbell, Türkbükü'nde zodyak bottan indiği sırada objektiflere yakalandı. Campbell, görüntülendiğini fark edince hızla geri dönerek tekrar zodyak bota binmek istediyse de bu kararından vazgeçti. 

Yutyjghv Fjec

NAOMİ BU YAZ DA GELENEĞİ BOZMADI 

 Sabah.com yazarı Bülent Cankurt Campbell'in gelişini köşe yazısında değerlendirdi. İşte Cankurt'un yazısı;

Hollywood ünlüleri, yıldız futbolcular, dünyanın en zenginleri ve hatta kraliyet ailesi üyeleri Bodrum'u kapı komşusu yapmış durumda. Bodrum'dan hemen her gün dünyaca ünlü bir ismin fotoğrafı geliyor. Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al, önceki akşam da Bodrum'da, bir dönem dünyanın en ünlü mankeni olan İngiliz Naomi Campbell'i görüntülemiş. 'Türkiye'nin fahri tanıtım elçisi' olarak anılan Ömer Karacan, 2001 yılında, Naomi'yi Bodrum ile tanıştırmıştı! Naomi, o tarihten sonra resmen Bodrum aşığı oldu. Her yıl Bodrum'a gelen Naomi, bu yaz da geleneği bozmadı. 

Ghfgdfdc O7Vw

Ersin, Naomi'yi, botla geldiği Türkbükü'nde görüntülemiş. Ancak plaj kıyafetiyle karaya çıkan Campell, fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olmuş, hatta koruması müdahale etmeye kalkmış. İşte buna anlam veremedim; her yıl geliyor ve her yıl da fotoğrafları çekiliyor, şimdi bu gizem niye? Bu arada Campell, podyumların bir başka yıldızı Kate Moss'u da Bodrum'a alıştırmıştı. Bugün-yarın o da düşer.