Türkiye'yi derinden sarsan Narin Güran cinayeti soruşturması devam ederken yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında Narin Güran'ın babası Arif Güran serbest bırakıldı. Gözaltındaki itirafçı şüpheli Nevzat Bahtiyar ise adliyeye sevk edildi. 

Narin cinayetinin itirafçısının 'ölüm' paylaşımı kan dondurdu! "Özgür doğmamış olabilirsin ama..." Narin cinayetinin itirafçısının 'ölüm' paylaşımı kan dondurdu! "Özgür doğmamış olabilirsin ama..."

NE OLMUŞTU?

21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün boyunca aranan Narin Güran'ın cansız bedeni, Eğertutmaz Deresi'nde içi taşla dolu ve üstü otla kaplı bir çuvalın içinde bulunmuştu. Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlar arasında bulunan Tavşantepe Mahallesi'nden Nevzat Bahtiyar, Narin'in amcası Salim Güran’ın kendisine Narin’in cansız bedenini yok etmesi karşılığında kendisine 200 bin lira teklif ettiğini itiraf etmişti. İtirafçı Bahtiyar, aracından aldığı çuval ile Narin’i Eğertutmaz Deresi yakınına gömdüğünü ve üzerini de 15-20 kg ağırlığında taş ile örttüğünü açıklamıştı.