Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar'ın evinin kaçak olduğunun tespit edildiği ve Marmaris Belediyesi'ne yıkım kararı gönderildiği iddia edilmişti. Marmaris Belediyesi tarafından yıkımın yapılmaması durumunda Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin devreye gireceği öne sürüldü. Bir süredir sessizliğini koruyan Gökbakar sosyal medyadan açıklamalarda bulunarak, "Ben hazır ev aldım, SİT alanına ev yaptırmadım" ifadelerini kullandı. 

Şahan Gökbakar'ın kaçak villasına belediye inceleme başlattı: Yıkım süreci mi başlayacak? Şahan Gökbakar'ın kaçak villasına belediye inceleme başlattı: Yıkım süreci mi başlayacak?

"HAZIR EV VE İSKELEYİ SATIN ALDIM

Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ben zaten hali hazırda var olan bir evi ve iskeleyi satın aldım. 2020 yılında bir emlak sitesinden ilandan evi buldum ev sahibi ile iletişime geçtim ev sahibi yapı kayıt belgeli evi ve iskeleyi satıyordu ben de 'yapı kayıtlı' diye düşünerek o zaman güven uyandırmıştı devletin verdiği bir belge var sonuçta ve gerekli incelemeleri yaparak   belediyede sorgulamasını yaptım tapuya gittim her şey tertemiz ve almayı düşündüm. Burası ufak araba ile ulaşım olmayan kafa dinleyceğimiz bir yer diye aldım. Malikane diye bir derdim olsaydı, Allah'a şükür imkanım var dünyanın her yerinde denize sıfır malikane alabilirim ben. Böyle bir imkanım var. Niye gideyim de Marmaris'te çam ağacı kesip sit alanına kaçak villa yaptırayım. Bunu yapabilmek için ya su katılmamış geri zekalı ya da birilerine güveniyor olması gerek. Ben de öyle bir insan değilim. Kafayı yediniz. Herhangi bir eklenti inşat falan yapmadık. Girin Google'dan bakın, ben almadan 7 sene öncesine de bakın. Niye böyle şeyler yapıyorsunuz. Ne istiyorsunuz arkadaşlar?" ifadelerini kullandı.