Türkiye günlerdir Narin Güran'ın ölümüne ağlarken, soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran'ın da aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklandı. Böylece daha önce tutuklanan amca Salim Güran ile itirafçı Nevzat B.'nin ardından tutuklu sayısı 10'a yükseldi. Cinayeti ise iddiaya göre ortaya çıkan ses kaydı çözdü. 

ALO RAMAZAN KIZ ÖLDÜ MÜ?

Canlı yayında soruşturmanın detaylarını aktaran Halk TV muhabiri Ferit Demir şu ifadeleri kullandı: Cinayetin sırrı çözüldü. Şu anda tutuklamaya sevk edilen sanıklardan birinin ses kaydı dosyaya girdi. Tutuklamaya sevk edilen 9 kişi var. Bu kişiler arasında Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy var. Salim Güran'la Ramazan Atasoy Narin kaybolduktan sonra telefon görüşmesi yaptı. O kayıtlar ortaya çıktı. O ses kayıtlarında amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy'a 'Ramazan kız öldü mü?' dediği duyuldu.

Narin Güran cinayetinde anne ve ağabey tutuklandı Narin Güran cinayetinde anne ve ağabey tutuklandı

Narin'in babası Arif Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: Güran'dan "Aldatıldığınızdan şüphelendiniz mi?" sorusuna cevap Narin'in babası Arif Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: Güran'dan "Aldatıldığınızdan şüphelendiniz mi?" sorusuna cevap

Yasak ilişki itirafı geldi! Narin'in annesinin dışında amca Salim Güran'ın aileden bir kadınla ilişkisi daha.. Yasak ilişki itirafı geldi! Narin'in annesinin dışında amca Salim Güran'ın aileden bir kadınla ilişkisi daha..

Narin'in annesinin ifadesi Ekol TV'de! Amcayı neden 3 kez aradığı soruldu Narin'in annesinin ifadesi Ekol TV'de! Amcayı neden 3 kez aradığı soruldu