BURAK EMEK - EKOL TV

Diyarbakır'ın Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan henüz herhangi bir ize ulaşılamadı. Kaybolmasının üzerinden 11 gün geçti. Arama çalışmaları ise aynı kararlılıkla sürüyor. Ekipler hem havadan hem de karadan aralıksız bir şekilde Narin'den bir iz arıyor. 

NARİN'İN AİLESİ YALAN HABERLERE TEPKİLİ

Narin'in ailesi bir yandan gelecek güzel haberi beklerken bir yandan da yalan haberlerden dolayı üzüntü yaşıyor. Narin'in babası Arif Güran şunları söyledi: "İfadeye herkes gidiyor. Ben bile gitmişim, eşim gitmiş, oğlum gitmiş, bizim köylülerimiz gitmiş. Bu yalan haberler yüzünden yemin ederim artık kızımızın acısını yaşayamıyoruz."

'SOSYAL MEDYADA OLAN KÜFÜRLER'

Arif Güran özellikle sosyal medyada yapılan yorumlara isyan etti: "Eziyorlar bizi. Sosyal medyada olan bu küfürler... Ayıptır. Biz kızımızı istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz. Devletimin, valimin, kaymakamın, komutanlarımın ağzına bakıyorum..." 

AĞABEY BIRAKILMIŞTI, AMCASI GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında daha önce Narin'in ağabeyi gözaltına alınmıştı. DNA örnekleri alınıp serbest bırakılmıştı. Anne Yüksel ve baba Arif Güran'ın da DNA örnekleri alındı. Soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller nedeniyle hem mahalle muhtarı hem de Narin'in amcası olan S.G. gözaltına alındı. 
Arama kurtarma çalışmaları devam ederken herkes Narin'den gelecek güzel haberi bekliyor. 

Narin'in kaybında flaş gelişme: Amcası gözaltına alındı! Narin'in kaybında flaş gelişme: Amcası gözaltına alındı!