Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 10 gündür aranan 8 yaşındaki Narin'den hala ses yok. Ağabeyinin kolundaki diş izinin Narin'e ait olmadığının anlaşılmasının ardından E.G. serbest kalmıştı. Yaşanan son gelişmeye göre; savcılık aileye çapraz sorgu için talimat verdi. Talimatın ardından Narin'in amcası gözaltına alındı. 

Adli olayları aydınlatan dedektif sinekler: Olay yerine ilk onlar gider! Adli olayları aydınlatan dedektif sinekler: Olay yerine ilk onlar gider!

AKRABALAR ÇAPRAZ SORGUYA ALINDI

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, anne-baba dahil olmak üzere bütün aile fertleri ile amcalar ve kuzenleri yeniden ifadeye alınması için kolluk kuvvetlerine talimat verdi. Savcılığın talimatı üzerine jandarma harekete geçti.

AMCA GÖZALTINA ALINDI

Diyarbakır'da 11 gündür kayıp Narin Güran ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında çapraz sorguda ifadesi alınan amcası ve aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi’nin de muhtarı olan S.G. gözaltına alındı. Narin’in anne ve babasından alınan DNA örnekleri şüpheli ile karşılaştırılacak.

Narin'in kaybında flaş gelişme! Savcılık talimatı verdi Narin'in kaybında flaş gelişme! Savcılık talimatı verdi

Narin bulundu mu? Annesi böyle isyan etti: Yalvarırım kızımı bırak Narin bulundu mu? Annesi böyle isyan etti: Yalvarırım kızımı bırak