Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni 19 gün sonra dere kenarında bulunmuştu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan bu olay sonrası amca, anne ve abinin de aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı. Titizlikle yürütülen bu olayda yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Bir hesabın sosyal platform üzerinden paylaşılan bir gönderisi sonrası, Narin cinayetine ilişkin şüpheleri iyice artırdı.  

ATILAN MESAJ ŞÜPHELERİ ARTIRDI

Narin'in katili henüz tespit edilememişken soruşturma tüm titizliğiyle devam ediyor. Şu ana kadar tutuklanan 11 kişinin ifadesinde pek çok çelişki bulunuyor. Narin'in kaybolduğu gün atılan bir mesaj ise şüpheleri iyice artırdı.

222-10

AMCA AKŞAM ÖĞRENDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ

Son olarak Narin'in kaybolduğu günle ilgili dikkat çekici bir ayrıntı gün yüzüne çıktı. Narin'i öldürme suçlamasıyla tutuklanan amca Salim Güran, küçük kızın kaybolduğunu akşam saat 20.00'de öğrendiğini iddia etti. Ancak, olay günü saat 16:39'da sosyal medyada Narin'in kaybolduğuna dair bir mesajın paylaşıldığı ortaya çıktı.

Narin Güran cinayetinde flaş gelişme: Anne hastaneye götürüldü; diş ölçüsü alındı Narin Güran cinayetinde flaş gelişme: Anne hastaneye götürüldü; diş ölçüsü alındı

AİLE BU PAYLAŞIMA SESSİZ KALDI

Konuyu gündeme taşıyan Gazeteci Emrullah Erdinç, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Daha hava bile kararmadan, başka günlerde arkadaşlarıyla oyun oynayıp akşam 8-9 gibi eve gelen Narin'in neden saat 16:39'da kaybolduğu düşünüldü? Bu paylaşımı kim yaptırdı? Daha sonra, Narin bulunmadan mesaj neden kaldırıldı? Narin Güran'ın amcası, babası, ailesi bu mesaja açıklık getiremiyor" ifadeleri kullandı.

N A R İ N2-4