Diyarbakır'da 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 14'üncü günde devam ediyor. Gözaltına alınan ve savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklan amca S.G'nin ifadesi de ortaya çıktı. 

Amca S.G., ifadesinde olaydan önce Narin'i hiç görmediğini, arama çalışmalarına katıldığını ve tarlanın yanında olduğu için de telefonun çekmediğini iddia etti. 

WHATSAPP MESAJLARINI NEDEN SİLDİ?

S. G., telefonundaki whatsapp mesajları ve görüşmelerini neden sildiği soruna ise "Kardeşim Arif'in mermileri yakalandığında arayıp 'tanıdık yok mu' diye sordum. Bu sebeple o tarihte tüm Whatsapp kayıtlarını sildim" karşılığını verdi.  

Ekol TV muhabirinin edindiği bilgiye göre kurşunların ise düğün günü havaya sıkılmak için kullanacağı belirtildi. 

Telefonunun ses kayıt özelliği olduğunu belirten amca S.G., telefonundaki ses kayıtlarını silmesine ilişkin ise "Telefonda ses kayıt özelliği vardı. Ses kayıtlarını silmemiştim ama Çarıklı Mahallesi'ne baskın olduğu akşam sildim" ifadesini kullandı.  

NARİN'İN KAYBOLMASINDAN BİR GÜN ÖNCE TOPLANMIŞLAR

20 Ağustos günü düğün için bir araya geldiklerini ifade eden S.G., Davetiye dağıtımına ilişkin bir araya geldiklerini daha sonra dağıldıklarını ve araca hiç Narin’i bindirmediğini, aracın kapısı evinin önündeyken hep açık olduğunu iddia etti. 

NARİN'İN BABASINI TEHDİT ETTİ Mİ?

S. G., kardeşi Arif Güran (Narin Güran'ın babası) ile aralarında husumet olduğu iddiasını da reddetti. Kardeşi Arif ile arasında husumet olmadığını ve Arif’e “Sana öyle bir acı yaşatacağım ki unutamayacaksın” şeklinde bir beyanı olmadığını ve Narin’in kimi kaçırdığını bilmediğini söyledi.

Kaynak: ekolhaber.com.tr