Günlerdir gündemden düşmeyen Dilan Çıtak, THY uçağında yaşadıklarının ardından ağlayarak bir video paylaştı. Polis ve hostesi tehdit etmesiyle ilgili olarak Çıtak kendini "Açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım" sözleriyle savundu. Ünlü şarkıcı savunmasıyla da tepki aldı. 

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak THY uçağını birbirine kattı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak THY uçağını birbirine kattı

POLİSE OLAY SÖZLER: SENİ YERLER

THY kabin memuru, kendisine saldıran Dilan Çıtak’tan şikâyetçi oldu. Dilan Çıtak, uçaktan indikten sonra şikâyet işlemleri için kendisini havaalanındaki karakola davet eden polis memuruna hakaret ederek "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada yerler koçum. Bak seni yerler. Ne olacak, ne olacağını sanıyorsunuz? Ne olacağını sanıyorsun delikanlı" dedi.

Dilan Çıtak'ın yeni görüntülerine Ekol TV ulaştı! Bu kez de polisle kavga etti Dilan Çıtak'ın yeni görüntülerine Ekol TV ulaştı! Bu kez de polisle kavga etti

"YAPTIĞIMDAN ASLA UTANMIYORUM"

Sosyal medyası kapanan Dilan Çıtak son paylaşımında ağlayarak kendini savundu. İbrahim Tatlıses'in kızı "Yaptığımdan asla utanmıyorum" dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 19 081913

"AÇIK SAÇIK POZLAR VERMEDİM"

Dilan Çıtak, yaptığı canlı yayında kendini savunurken şu ifadeleri kullandı:
"Ben uyuştucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim!! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornomda çıkmadı!!! Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?"