Gündem

Otel odasında sır dolu ölüm: 20 yaşındaki genç kızın cansız bedeni bulundu

Antalya'dan İstanbul'a çalışmak için gelen 20 yaşındaki İpek Gül Sümer İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde kaldığı otel odasında ölü bulundu.

Abone Ol

Haber: Dilek Yaman Demir - Kamera: Uğur Koçkaya

Antalya'dan İstanbul'a çalışmak için gelen 20 yaşındaki İpek Gül Sümer, Taksim’de kaldığı otelde odadan çıkmayınca görevliler durumdan şüphelendi. Genç kızın dışarı çıkmaması üzerine ekipler içeri girdi. Ekipler odada Sümer’in cansız bedenini buldu.

ODAYA GİREN GENÇ KIZDAN BİR DAHA HABER ALINAMADI

20 yaşında olan ve 10 Ekim tarihinde İstanbul’a çalışmaya gelen İpek Gül Sümer, Taksim’deki bir otelde konaklamaya başladı. Otele sabah saatlerinde giriş yapan genç kızdan saatler geçmesine rağmen haber alınamazken otel görevlileri kapının açılmaması üzerine polis ekiplerine durumu bildirdi. Polis ekiplerinin olay yerine intikal etmesiyle birlikte yedek anahtarla 105 numaralı odanın kapısı açıldı. Odada Sümer’in cansız bedeni bulundu.

ODADA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede odada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Genç kızın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na götürülürken işlemlerinin ardından ailesi çocukların cenazesini defnetmek için memleketlerine götürdü. İpek Gül Sümer’in sır dolu ölümü için soruşturma başlatıldı.