Oylum Talu'nun moderatörlüğünde ekranlara gelen Özgür İrade programında Narin cinayetinin öne çıkan önemli gelişmeleri ele alındı. Oylum Talu sordu, Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu, Ak Parti 26'ıncı Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, CHP 27'inci Milletvekili Turan Aydoğan ve Kamuoyu Araştırmacısı Murat Sarı, kendine has yorumlarıyla bu korkunç cinayeti yorumladı. 

DAHA ERKEN BULUNABİLİRDİ

Pınar Hacıbektaşoğlu: 17.40'ta verilen Narin'i şurada gördüm diyen kuzen kafa karıştırdı. O kuzen yanlış ifade vermeseydi belki Narin daha erken bulunabilirdi. Belki Narin'in üzerindeki DNA tespiti yapılabilirdi. Amcalardan iki tanesi her akşam aile meclisini toplamış, toplarken telefonlarını asla yanına almamışlar. Bu şekilde Narin'in geç bulunmasına sebep oldu. Suyun içinde daha çürümesi, üzerindeki delillerin kaybolmasına sebep oldu. 

SALİM GÜRAN'IN KUZENİNDEN EKOL TV'YE AÇIKLAMA

Oylum Talu'nun moderatörlüğünde ekranlara gelen Özgür İrade programına telefon ile bağlanan Salim Güran'ın kuzeni Mehmet Şerif Güran, Narin cinayetine dair açıklamalarda bulundu. Oylum Talu'nun 'Narin'i en son ne zaman gördünüz?' sorusuna cevap veren Salim Güran'ın kuzeni Mehmet Şerif Güran, Narin'i en son amcasının oğlunun nişanında gördüğünü söyledi. 

Oylum Talu: Narin'in kaybolduğunda ne düşündünüz? Ne hissettiniz? 

Mehmet Şerif Güran: 1-2 saat içerisinde köyün içerisinde komşu yada akrabaya gitmiştir diye düşündüm. Köydür 1-2 saat içerisinde çıkar diye düşündüm. İlerleyen saatlerde bulunmayınca endişelendik.

Oylum Talu: Narin'in bir çuval içerisinde DNA'ya ulaşılamayacak şekilde suyun içerisinde kalması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mehmet Şerif Güran: Biz pazar sabahına kadar Narin'in canlı bulunmasını umut ediyorduk. O acı haber geldiği zaman hayallerimiz yıkıldı. Kim yaptıysa, kimin en ufak bilgisi varsa, suçu işleyenlerin en ağır şekilde cezalanması gerekiyor.