Paris 2024 Paralimpik Oyunları bugün başlıyor. Büyük bir heyecanla beklenen oyunlar öncesi Google, özel bir Doodle yayınladı. Türkiye'nin de birçok kategoride yarışacağı söz konusu oyunlar, 28 Ağustos ile 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

MİLLİ TAKIMIMIZ REKOR SPORCUYLA KATILIYOR

Türkiye saati ile bugün 21:00'de açılışı yapılacak olan Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda milli takımımızı, 48 kadın ve 46 erkek sporcu temsil edecek.

Milli sporcularımız toplamda 15 branşta ülkemizi temsil edecek. İşte, söz konusu branşlar: Golbol Kadın Milli Takımı, Görme Engelli B1 Erkek Milli Futbol Takımı, atıcılık, eskrim, halter, kürek, masa tenisi, atletizm, tenis, triatlon, judo, okçuluk, tekvando, yüzme ve badminton.

222222
PARIS 2024 PARALİMPİK OYUNLARI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor tutkunlarının heyecanla beklediği Paris 2024 Paralimpik Oyunları, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

TRT SPOR CANLI YAYIN EKRANI

1111122

DOODLE NEDİR?

Doodle, Google tarafından özel günlerde yayınlanan ve yıldönümlerini kutlamak, tatil günlerini hatırlatmak ve dünya tarihine damga vurmuş sanatçı, bilim insanı ve kâşifleri anmak amacıyla yapılan özel değişikliklerdir.