Türk televizyonunun sevilen yüzü Peker Açıkalın, beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Konuşma yetisini kaybettiğine dair söylentiler dolaşırken, eşi Çilem Açıkalın açıklama yaparak duruma açıklık getirdi. Geçmişte de kalp krizi geçiren ve sağlık sorunlarıyla boğuşan Açıkalın'ın durumu merak konusu. Peker Açıkalın kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Peker Açıkalın son sağlık durumu…

PEKER AÇIKALIN'IN SAĞLIK DURUMU İYİ

Ünlü oyuncu Peker Açıkalın'ın sağlık durumu hakkında eşi Çilem Açıkalın'dan önemli bir açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Çilem Açıkalın, "#Pekeraçıkalın haberleri doğru değil. Evet 4 ay oldu opere oldu ancak sağlığı gayet iyi. Yazılanlar gibi değil..lütfen bu asılsız haberlere inanmayın. Eşim gayet iyi ve sağlıklı." ifadeleriyle çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

KALBİNE PİL TAKILMIŞTI

Peker Açıkalın, 2014 yılında kalbine mitral kapak takıldıktan sonra 2011'de geçirdiği kalp krizi sonucu ölümden dönmüştü. Bu krizden sonra kendisine kalp pili takılan Açıkalın, 2017 yılında kalp pilinin süresinin dolması nedeniyle başarılı bir operasyon geçirdi.

PEKER AÇIKALIN KİMDİR?

1963 yılında Kars'ta doğan Peker Açıkalın, küçük yaşlardan itibaren sanata ilgi duydu ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girerek mezun oldu. Tiyatro kariyerine Nedim Saban, Taner Barlas ve Ali Poyrazoğlu tiyatrolarında başlayan Açıkalın, 1992 yılında TRT 1'de yayımlanan "Kim Bunlar?" isimli program ile geniş kitlelere ulaştı.

Kariyeri boyunca birçok dizi ve sinema filminde rol alan Açıkalın, özellikle Avrupa Yakası'ndaki Gaffur karakteriyle büyük bir izleyici kitlesi kazandı. Çeşitli dizilerde ve sinema projelerinde kendine özgü oyunculuk tarzıyla dikkat çeken Açıkalın, özel hayatında da zaman zaman magazin gündeminde yer aldı. İlk evliliğini Nilüfer Açıkalın ile yapan oyuncunun, Niran Ünsal ile olan birlikteliğinden bir kızı bulunmaktadır. 2005 yılında Melek Perim Taşkın ile evlenip 2007 yılında boşanan Açıkalın, özel hayatıyla da sıkça konuşulan isimler arasında yer aldı.