Magazin

Polat çiftinden manidar dövme: Yazıların anlamı dikkat çekti!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla geçtiğimiz sene Kasım ayında tutuklanan Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun yargılandığı davada tutuklu sanık kalmadı. Cezaevinden tahliye olduktan sonra eski hayatlarına devam eden aile, bu kez vücutlarına dövme yaptırdı. Yazdırdıkları dövmelerin anlamları ise epey manidar bulundu.

Abone Ol

Vergi kaçırma suçlamasıyla 40 yıl hapis cezasıyla yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanma kararı Türkiye gündemine sarsmışken, kısa bir süre sonra ilk duruşmada Engin Polat da tahliye olmuştu. Cezaevinden çıktıktan sonra paylaşımlarına kaldıkları yerden devam eden Polat çifti bu kez dövme yaptırdı.

ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜLER

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Kürşat Polat ve Ahmet Gün hakkında tahliye kararı verilmişti. Polat çifti tahliye sonrası sosyal medya hesaplarını tıpkı eski günlerdeki gibi kullanmaya başladı.

"GÜÇLÜYÜM AMA KALBİM HASSAS"

Normal yaşantılarına dönen Polat çiftinin yaptırdıkları dövme dikkat çekti. 2 dövme yaptıran Dilan Polat karın boşluğuna İngilizce "Güçlüyüm ama kalbim hassas", kolunun içine ise "Sensiz hayatı hayal edemiyorum" yazdırdı. Engin Polat ise boynuna, 'Tarih cesurları sever' yazdırdı.