ABD’de 5 Kasım’daki başkanlık seçimlerine doğru geri sayım başlamışken cumartesi günü Kaliforniya’nın Beverly Hills şehrinde Cumhuriyetçi Parti’nin adayı Donald Trump’ın mitingine gelen destekçiler büyük bir şaşkınlık yaşadılar.

TikTok’ta bir kullanıcının paylaştığı videoda görüldüğü üzere, Amerikan bayrakları ve Trump'ı destekleyen bayrakları tutan bir kalabalık, yolun park edilen bir Tesla Cybertruck'ın yakınında toplandı. Videoyu çeken kişi, içeride kimin olduğunu görmek için koştu ve sonunda ünlü rapçi Kanye West'in direksiyonda, eşi Avustralyalı model Bianca Censori'nin yolcu koltuğunda oturduğunu görüntüledi.

MİTİNGE GELMİŞLER

Cybertruck'ın açık yolcu penceresinin yakınında birkaç kişi çifti görüntüleyebilmek için toplandı. 47 yaşındaki West, 29 yaşındaki Censori'nin yanında otururken hayranlarından bazılarıyla sohbet etti. Mitinge geldikleri aktarılan çift, alanda çok fazla zaman geçirmeden oradan uzaklaştı.

MAZİLERİ PARLAK DEĞİL

West, yakın zamanda seçimlerde Trump’a olan desteğini yinelemişti ancak ikilinin mazisi pek de parlak değil. Yaklaşık iki yıl önce beraber yedikleri bir akşam yemeğinin ardından Trump, West’in “ciddi anlamda sorunlu biri” olduğunu söylemiş, Amerikan rapçi ise Trump’ın “bir yalancı” olduğunu söylemişti.