Spor

Real Madrid'de Mbappe şoku! El Clasico'yu kaçırabilir...

Real Madrid'e Kylian Mbappe'den kötü haber... Madrid ekibinin sezon başında Paris Saint-Germain'den kadrosuna kattığı süperstarın, La Liga'nın 7. haftasında oynanan Alaves maçında sakatlandığı açıklandı.

Abone Ol

İspanyol devi Real Madrid, Kylian Mbappe'den gelen haberle sarsıldı. Madrid ekibinin Alaves'i 3-2 yendiği La Liga 7. hafta maçında yerini 80. dakikada milli yıldızımız Arda Güler'e bırakan Mbappe'nin, ciddi bir sakatlık geçirdiği belirlendi.

ÜÇ HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Real Madrid, Fransız yıldızı Kylian Mbappe'nin sol bacak biceps femoris kaslarında zorlanma tespit edildiğini duyurdu.

Mbappe'nin üç ya da dört hafta sahalardan uzak kalması ve mor beyazlıların La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ndeki 5 maçını kaçırması bekleniyor.

EL CLASICO'YU KAÇIRABİLİR

Bu sezon Real Madrid formasıyla Süper Kupa, Şampiyonlar Ligi ve La Liga'da 8 maçta forma giyen 8 gol, 1 asiste imza atarak İspanya kariyerine oldukça iyi bir başlangıç yapan Mbappe, La Liga'nın 9. haftasındaki Atletico Madrid derbisinde takımdaki yerini alamayacak.

Yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalması beklenen 25 yaşındaki oyuncunun, La Liga'nın 11. haftasındaki Barcelona derbisini de kaçırma ihtimali bulunuyor.

ARDA GÜLER'E ŞANS DOĞABİLİR

Öte yandan İspanyol basınında, bu sezon Real Madrid formasıyla üç La Liga mücadelesinde ilk 11 oynayan ancak son iki karşılaşmada oyuna sonradan giren milli yıldızımız Arda Güler'in, Mbappe'nin sakatlığı süresince daha fazla forma şansı bulacağı iddia edildi.