Spor

Real Madrid'den Galatasaray kıskacı! Yıldız isim Arda Güler'le takım arkadaşı oluyor

Trendyol Süper Lig'de liderliği elinde bulunan Galatasaray, şampiyonluk yarışında hata yapmamak için tüm kozlarını oynuyor. Okan Buruk yönetiminde yeni sezona da başarılı bir başlangıç yapan Galatasaray'da deprem yaratacak bir gelişme yaşandı. Real Madrid, Buruk'un gözbebeği için düğmeye bastı. Eğer onay verilmesi halinde Galatasaraylı yıldız, Arda Güler'in takım arkadaşı olacak. İşte Galatasaray transfer haberinin ayrıntıları...

Abone Ol

Galatasaray, Süper Lig'de rüzgar gibi esmeye devam ediyor. Son 2 sezonu şampiyonlukla kapatan Okan Buruk yönetimindeki sarı kırmızılı takım, yeni sezonda da ilk 8 haftayı 22 puanla lider tamamladı. Şampiyonlar Ligi'nden elenmesine rağmen Avrupa Ligi'ne de iyi bir başlangıç yapan Aslan, Rigas Skola maçında hiç beklenmedik bir tabloyla döndü. 

DEVRE ARASI TRANSFERDE SÜRPRİZ GELİŞME

Üst üste oynanacak maçlarda iyi sonuçlar alarak kayıp vermeden devam etmek isteyen Galatasaray'da devre arası transfer sezonu için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Okan Buruk'un göz bebeği yıldız oyuncu için Real Madrid'in devreye girdiği söylendi.

REAL MADRİD YILDIZ İSMİ KISKACA ALDI

Galatasaray'ın savunmadaki lideri Davinson Sanchez için Arjantin'den ilginç bir iddia geldi. Kolombiya Milli Takımı forması da giyen 28 yaşındaki stoper, Ole'nin haberine göre Real Madrid'in gündeminde.

YÜKLÜ BİR BONSERVİSLE GELİYORLAR

Sarı-kırmızılı kulübün 9.5 milyon Euro'ya Tottenham'dan aldığı ve 2027 sezonu sonuna kadar kontratı bulunan oyuncu için İspanyol devinin yüklü bir bonservis teklifi ile kapıyı çalacağı belirtildi.

Aslan'da 39 maçı geride bırakan ve 4 gol-3 asistlik katkı da sağlayan futbolcunun Galatasaray'ın kabul etmesi durumunda Real Madrid'e hayır diyemeyeceği belirtildi. Böylelikle Real Madrid yönetiminin bu transferi devre arasında bitirebileceğinin altı çizildi.