Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finalinde İtalya ile kozlarını paylaştı. Büyük bir heyecanın yaşandığı karşılaşmada Filenin Sultanları'nın başantrenörü Daniele Santarelli'nin eşi Monica De Gennaro İtalya Milli Takımı'nın liberosu olarak kadroda yer aldı. 

SANTARELLİ İÇİN ZOR GECE 
İtalyan voleybol haber sitesi IVolleyMagazine için konuşan Monica De Gennaro, "Kesinlikle grup maçından farklı bir maç bekliyorum. Türkiye, Çin ile çok iyi bir maç oynadı ve kendi özelliklerini gösterdi. Biz onlara agresif bir şekilde yaklaşmalıyız ama aynı zamanda soğukkanlılığımızı ve sabrımızı kaybetmemeliyiz" ifadelerini kullandı. 

MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA 
Türkiye'nin başantrenörü olan eşi Santarelli ile tekrar karşılaşacak olmalarıyla ilgili konuşan Gennaro şunları söyledi: "Benim için elbette özel bir maç olacak, son yıllarda milli takım maçlarında Daniele ile karşılaşmak zorunda kaldığımız çok oldu. Olimpiyatlar, spor dünyasına ait herkesin en büyük hayali, bu yüzden hem ben hem de o, pazar finaline ulaşmak için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Her zaman olduğu gibi, sahaya girdiğimizde tüm konsantrasyonumuz maça yönelecek, Türkiye'yi yenmek için en iyi voleybolumuzu göstermeliyiz."