İstanbul Fatih’te bulunan surlarda korkunç dakikalar yaşandı. Ayşenur Halil’i öldüren ardından 30 dakika arayla İkbal Uzuner’i katleden Semih Çelik kasaplık işiyle ilgileniyordu. Katil zanlısının kurye işi yapan babası Adem Çelik, oğlunun psikolojik problemleri olduğunu söyleyerek, katledilen her iki genç kızdan birinin oğlunun sevgilisi, diğerinin ise okul arkadaşı olduğunu belirtti. Baba Aden Çelik’in anlattıkları dışında, ortaya çıkan detaylar kan dondurdu.

SEMİH ÇELİK KİMDİR?

Yapılan araştırmalar sonucunda İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i katleden 19 yaşındaki Semih Çelik’in 3 suç kaydı bulunduğu tespit edilirken, katil zanlısı Adem Çelik oğlu hakkında bilgiler verdi.

Polisleri ifade veren kurye olarak çalışan baba Adem Çelik, kasap oğlu Semih Çelik ile Eyüpsultan ilçesinde öldürülen maktul Ayşenur Halil isimli genç kızın oğlunun sevgilisi olduğunu söyledi. Fatih’te surlarda öldürdüğü İkbal Uzuner adlı genç kızın da oğlunun okul arkadaşı olduğunu belirtti.

3725907 A1B45623A1Af2E60011Ac1B5

KATİL SEMİH ÇELİK’İN BABASI ADEM ÇELİK ANLATTI

Baba Adem Çelik, oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu söyleyerek daha önce rahatsızlığıyla ilgili hastanede tedavi gördüğünü ifade etti. Bunun üzerine katil zanlısı Semih Çelik’in hastane kayıtlarına ulaşıldı. Yapılan incelemelerde 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı EAH ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğu belirlendi.

6-44

İKBAL UZUNER VE AYŞENUR HALİL’İN KATİLİ KİMDİR?

Katil zanlısı Semih Çelik hakkında araştırmalar yapan polis ekipleri, incelediği Pol-Net kayıtları sonuçlarına ulaştı. Yapılan incelemelerde Semih Çelik hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de intihara teşebbüsten kaydı olduğu tespit edildi.

3725907 Cd6B38F2904025Cefb9367A6

SEMİH ÇELİK ÇİZİMİ

Katil zanlısı Semih Çelik’in evinde yapılan çalışmalar sonucunda elde edilen bir çizin vahşetin arka tarafını anlattı. Yapılan incelemelerde defter üzerine kara kalem çizilmiş, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde bir kadın resmi görüldü. Bu çizim polis kayıtlarına; “Çiziminin bulunduğu, Fatih'te öldürülen İkbal Uzuner isimli şahsın öldürülme şeklinin, şüpheli tarafından çizilmiş olan resme benzerlik gösterdiği anlaşılmış olup; konu ile ilgili çalışmalar ilçe ekipleri ile birlikte devam etmektedir” diye geçti.

640Xauto-23

NE OLMUŞTU?

4 Ekim Cuma günü İstanbul Fatih’te 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan Edirnekapı surlarında kan donduran bir olay yaşandı. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik (19), öldürdüğü bir genç kızın başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren katil zanlısı surlardan atlayarak intihar etti. Katil zanlısının bu vahşetten yarım saat önce de Eyüpsultan’da 19 yaşındaki Ayşenur Halil’i katlettiği ortaya çıktı.

3725907 A1B45623A1Af2E60011Ac1B5

AYŞENUR HALİL VE İKBAL UZUNER BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Vahşice katledilen Ayşenur Halil bugün öğlen namazından sonra, İkbal Uzuner ise ikindi namazı sonrası toprağa verilecek. Katil zanlısı Semih Çelik de bugün öğlen namazı sonrası toprağa verilecek.