Gündem

Semih Çelik'in ölmeden önce çektiği videoya Ekol TV ulaştı: Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim

Türkiye'nin kanını donduran Semih Çelik, 2 genç kadını canice katledip intihar etmişti. Caninin geçtiğimiz yıl İkbal Uzuner' " Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim" dediği videoya Ekol TV ulaştı. Videoda Fight Club filminde çalan müzik ve arkadaki çizimler de dikkat çekti.

Loading...

Abone Ol

İstanbul Fatih'te Semih çelik isimli cani 2 kadını katletti. İkbal Uzuner'in cansız bedenini parçalara ayırıp Fatih'teki surlardan aşağı atan Semih Çelik, daha sonra da intihar etti. Semih Çelik’in takıntı haline getirdiği ve dün katlettiği İkbal Uzuner için geçtiğimiz yıl çektiği videoya Ekol TV ulaştı.

TANRI SANA YARDIM ETTİ

Semih Çelik çıkan videosunda şunları söyledi: “İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür dilerim.Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini… Tanrı o kadar yardım etti ki sana, iyi ki olmadı böyle bir şey”

Fatih'te 2 genç kadını öldüren cani Semih Çelik hakkında yeni gelişme Fatih'te 2 genç kadını öldüren cani Semih Çelik hakkında yeni gelişme

FIGHT CLUB MÜZİĞİ

Videonun arka planında çalan Fight Club müziği ve duvardaki çizimler dikkat çekti.