Kültür & Sanat

SEZEN AKSU KONSER Mİ VERECEK? Sezen Aksu konseri ne zaman ve nerede olacak?

Türk müzik dünyasının tartışmasız en ünlü isimlerinden olan Sezen Aksu 2016 yılından bu yana konser vermiyor. Hayranlarının boynunu bükük bıraka Minik Serçe’nin konser vermesi için hayranlarından yoğun talep gelirken, Hande Yener’in sahnesinde yaptığı telefon konuşması, “Sezen Aksu konser mi verecek?” “Sezen Aksu konseri ne zaman ve nerede olacak?” sorularına yol açtı…

Abone Ol

Sezen Aksu kariyeri boyunca sadece seslendirdiği şarkılarla değil, imza attı söz ve bestelerin yanı sıra müzik dünyasına sunduğu katkılarla tanınıyor. Milyonların gönlünde yer eden şarkıların mimarı olan Sezen Aksu’nun yaklaşık 8 yıldır konser vermemesi ise hayranlarına üzüyor. Ancak “Hande Bizi Sezen’e Götür” konserinde beklenmedik bir olay yaşandı. Hande Yener telefonda Sezen Aksu’yu arayarak artık sahnelere dönmesini istedi.

SEZEN AKSU KONSER Mİ VERECEK?

Minik Serçe olarak da bilinen Sezen Aksu 2016 yılından bu yana konser vermezken, milyonlarca müzik sever duayen ismin konser vermesini heyecanla bekliyor.

Konuyla ilgili heyecan verici gelişme ise Hande Yener’in sahnesinde yaşandı. Ayazağa'da bulunan BtcTurk Vadi Açıkhava'da gerçekleştirilen "Hande Bizi Sezen'e Götür" konserinde sahne alan Hande Yener, Aksu'nun en sevilen şarkılarını seslendirirken, bir ara Sezen Aksu'yu telefonla aradı. Aksu'nun sesini mikrofon aracılığıyla duyan dinleyiciler büyük bir coşku yaşadı.

Hande Yener Sezen Aksu’ya "Seni çok seviyoruz, artık sahnelere döner misin?" sorusunu yöneltti. Aksu ise, "Kendimi iyi hissettiğimde döneceğim, anlayışla karşılayın" cevabını verdi.

SEZEN AKSU KONSERİ NE ZAMAN VE NEREDE OLACAK?

Şu an için Sezen Aksu’nun konser verip vermeyeceği veya ne zaman ve nerede vereceği konusunda bir netlik bulunmuyor. Ünlü sanatçının kendini iyi hissedeceği günler ümitle bekleniyor.

Konuyla ilgili bir gelişme olduğunda ise haberimizde yer alacaktır.