Ekol TV’nin spor muhabiri Sezgin Gelmez yine spor gündemine damgasını vurdu. Gelmez, canlı yayında “Erden Timur geri dönüyor” dedi, G.Saraylıları heyecan bastı. Birçok önemli transfere imza atan Erden Timur, 4 Haziran 2024’te G.Saray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekilliği görevinden istifa etmişti. Gelmez, Ekol TV yayınında Timur’un geri döneceğini öne sürdü. 

“YENİDEN BAĞLANABİLİR”

İşte Gelmez’in açıklamaları: “Erden Timur geri dönüyor. Net olarak söylüyorum, geri dönüyor. Bunla ilgili daha önceden de gelen bilgiler vardı. Çünkü üstüne basa basa söylüyorum. İkna olma yolunda çünkü daha önce Dursun (Özbek) Başkan kendisiyle görüştü. Eray Yazgan'ın her zaman görüştüğünü biliyoruz Genel Sekreterin bir ay önce yaptığı açıklamada ‘Geri dönecek ama bunun bir zamanı var’ demişti. Dursun Başkan’ın  en son yaptığı görüşmede ikna olma yolundaydı. Timur çok duygusal bir insan; çok yakın tanıdığım için bunu biliyorum. Çok çabuk da kopabilir çok çabuk da yeniden bağlanabilir. O konuşmasında ben şunları söylediğini net olarak biliyorum. 'Yalancılar ve riyakarlarla ben bir arada olmam’ demiş Erden Timur.”

“DERBİYE BURUK’LA YANYANA GİDEBİLİR”

Gelmez’e göre, geri döndürme çabalarında kulübün önemli isimleri Timur’la görüştü: Şu anda bir düşünme aşamasında ama, o düşünme aşamasından mutlaka ikna edilecek. Daha iddialı bir söz söyleyeyim. Önümüzdeki hafta Fenerbahçe-Galatasaray derbisi var. 8 veya 9 günlük bir süresi var. Maçın otobüsün en önünde Okan Buruk ile Erden Timur'u ben yanyana Kadıköy'e giderken görülürse, kimse şaşırmasın. Belki biraz zaman alabilir. Belki o maçta olmayabilir. Bana gelen haberler ki çok ciddi yerlerden aldığım bilgi çok az bir pürüz var Erden Timur'un kafasında o eski istifa etmeden önceki dönemde Erden Timur'u yeniden Galatasaray'da görebiliriz.”