Gündem

Sivas’ta peş peşe depremler! 17 Ekim deprem oldu mu? Son dakika deprem mi oldu? Sivas’ta deprem mi oldu?

17 Ekim deprem oldu mu? Son dakika deprem mi oldu? Sivas’ta deprem mi oldu? diye vatandaşlar merak ediyor. Sivas’ta depremi hisseden vatandaşlar korku ve panik yaşarken, AFAD ve Kandilli Rasathanesi deprem hakkında son bilgileri aktardı.

Abone Ol

Yurtta son günlerler birçok bölgede art arda depremler yaşanıyor. Son olarak yine Sivas’ta yaşanan depremin ardından AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ve Kandilli Rasathanesi, kaç şiddetinde, nerede olduğu ve derinliği hakkındaki son bilgileri aktardı.

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün tarafından açıklana bilgiye göre, Sivas’ın Akpınar ilçesinde saat 11.29 civarında 3.6 derinliğinde, 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan 10 dakika sonra 11.39 sıralarında Sivas’ın Akpınar ilçesinde, 3.6 derinliğinde, 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yaşanan depremin ardından hisseden vatandaşlar paniklerken, herhangi bir can ve mal kaybına neden olmadığı öğrenildi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün yayımladığı tüm son dakika son deprem verilerine http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/2/son-depremler/liste-halinde/ üzerinden ulaşabilirsiniz.

SİVAS’TA DEPREM Mİ OLDU AFAD?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından açıklanan bilgilere göre, , Sivas’ın Merkez ilçesinde saat 11.29 civarında 10.57 derinliğinde, 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ardından Sivas Merkez ilçesinde saat 11.36 sıralarında, 7.0 derinliğinde, 3.1 şiddetinde deprem meydana geldi.

AFAD’ın yayımladığı son deprem verilerine https://deprem.afad.gov.tr/ üzerinden ulaşarak, detaylı olarak inceleyebilirsiniz.