Gündem

Sokakta kediyle oynayan küçük çocuğun kahreden sonu: Çarpıp kaçtı, arkasına bile bakmadı!

İstanbul Fatih’te, sokakta kedi seven küçük Emir, yolun karşısına geçmek isterken hızla gelen motosikletin çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Abone Ol

Kahreden olay, 01.40 sıralarında İstanbul Fatih'te meydana geldi. Babası Suriyeli, annesi Özbekistanlı olan 2 yaşındaki Emir Muhammed, oyun oynadığı esnada yolun karşısına geçmeye çalışırken daracık sokaktan hızla geçmeye çalışan motosiklet kendisine çarptı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Motosiklet sürücüsü durup yardım etmek yerine uzaklaşarak izini kaybettirdi. Ailesinin gözü önünde yaşanan cinayet gibi kazada ağır yaralanan küçük çocuk, kucağa alınarak apar topar hastaneye yetiştirildi ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Kazanın ardından polis soruşturma başlattı. Güvenlik kameraları incelemeye alındı. Polis, şüphelinin kimliğini kısa sürede belirledi. Sürücünün, 13 suç kaydı sahibi Burhanettin T. olduğu bildirildi.

"ÇOCUĞUM MOTOR SESİNDEN KORKTU"

Sabah'a konuşan biricik evladını kaybeden baba Muhammed El Humeyni yaptığı açıklamada, "Evimizin önünde oturuyorduk. Ters yönden bir motor geldi. Bu sokaktan da hem arabalar hem motorlar peş peşe geçiyor. Çocuğum da yanımda sokakta yavru kediyle oynuyordu. Diğer çocuklar karşıya geçince o da geçti. Motor döndüğü halde hiç yavaşlamadan hızlı bir şekilde geldi. Motor sesinden de çocuğum korktu. Karşı kaldırıma geçerken de motor çarptı. Sürücü hiç durmadan yoluna devam etti. O caninin yakalanmasını istiyorum" ifadelerini kaydetti.