MEB 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular 20-31 Mayıs tarihlerinde alındı. Sözlü sınava katılma hakkı kazanan öğretmen adaylar 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle mülakatlara alınmaya başlandı. Aradan geçen yaklaşık 2 buçuk aylık sürenin ardından gündemin en çok merak edilen konusu “Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı?” oldu.

Ogretmen Mulakat Sonuclari C

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklanmadı.

Konuyla ilgili gelişmeler yaşandıkça haberimizde yer alacaktır.

Ogretmen Mulakat Sonuclari B

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Bakan Tekin, 20 bin öğretmen atamasına ilişkin mülakat sonuçlarının açıklanması için Danıştay’ın vereceği kararı beklediklerini belirtti. Bakan Tekin yaptığı açıklamada, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması sürecinde adaletsizliğe ve hukuksuzluğa karşı her türlü önlemi aldıklarına dikkat çekti.

Mülakat süreçlerinde adaletin sağlanması adına KPSS ve mülakat puanlarının yüzde 50 oranında etkili olacağını aktaran Bakan Tekin yapılan mülakatların tamamlandığını ifade etti ve Danıştay’ın kararı sonrasında mülakat sonuçlarının açıklanacağını ve atama sürecinin başlayacağını duyurdu.

E-DEVLET SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI EKRANI İÇİN TIKLAYIN