Milyonlarca emekli Google arama motorlarında banka promosyonlarına ilişkin araştırmalarını hızlandırırken Yapı Kredi'den müjde gibi haber geldi.  Emeklilere müjdeyi duyuran Yapı Kredi Bankası, Ekim ayı promosyon ücretlerini güncelledi. Peki ek ödeneklerden nasıl faydalanılacak? İşte yanıtı... 

Para A-2

YAPI KREDİ EMEKLİYE EK ÖDEME MÜJDESİ 

Yapı Kredi Bankası ekim ayı emekli promosyon ücretlerini güncelledi. Milyonlarca emekliye kapılarını açan ve son derece cazip promosyon imkanları sunan Yapı Kredi’de maaşını taşıyarak 3 yıllığına bankadan almayı taahhüt edenlere 18.000 TL’ye Varan promosyon imkanı sağlanıyor.

Para L-2

TEK BİR ŞART VAR 

Yapı Kredi SSK bağ-kur ve Emekli Sandığı emeklilerine özel duyurduğu emeklilik paketi kapsamında Tek şart olarak maaşınızı Yapı Kredi’ye taşımanızı koyuyor. Herhangi bir ek koşul olmadan verilecek promosyon miktarı 18.000 TL’ye çıkarken bankadan yapılan açıklamada maaş aralığına göre en az promosyonun 6250 TL’den başladığı bildirildi.

Para N-3

BİRÇOK PROMOSYON MEVCUT 

Dul ve yetim aylığı alanlar Yapı Kredi Bankası’nı tercih etmeleri halinde 6250 TL promosyon alırken, 10.000 TL ile 14.999 TL arasında maaş alanlara 10.000 TL promosyon, 15.000 TL ile 19.999 TL arasında maaş alanlara 12.500 TL promosyon, 20.000 TL ve üstü maaş alanlara ise 15.000 TL net promosyon veriliyor. Ayrıca Yapı Kredi Bankası’nın ek promosyon taahhütnamesini imzalayanlara 3000 TL de ekstra promosyon ödemesi yapılırken toplam promosyon 18.000 TL’yi buluyor.

Para J-2

YAPI KREDİ BAŞVURU DETAYLARINI DUYURULDU

Yapı Kredi Emekli promosyonu 1 Ekim 30 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak nokta başvuru yapmak isteyenler Yapı Kredi Bankası şubelerinden bir bölüm mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından başvuru işlemlerini tamamlayabilecek. Online başvuru yapabilmenin yanında T.C kimlik kartı ile birlikte şubelere giderek de başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.