Magazin

TAŞ KAĞIT MAKAS NEDEN BİTİYOR? Taş Kağıt Makas final bölümünde neler olacak?

Taş Kağıt Makas dizisinin final haberi takipçilerini üzüntüye boğdu. Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan dizinin ilk bölümü 28 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanmış, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile dizi büyük beğeni toplamıştı. Peki, Taş Kağıt Makas neden bitiyor? Taş Kağıt Makas final bölümünde neler olacak? İşte ayrıntılar…

Abone Ol

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Hande Ataizi ve Ozan gibi güçlü isimlerin başrolü üstlendiği Taş Kağıt Makas dizisi 16 Ekim Çarşamba akşamı 19. Bölümüyle ekranlara veda ediyor. Sürükleyici hikayesiyle büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin neden bittiği ve final bölümünde neler olacağı da izleyiciler tarafından merak ediliyor…

TAŞ KAĞIT MAKAS NEDEN BİTİYOR?

Sezona güçlü bir giriş yapan Taş Kağıt Makas dizisinin neden final yaptığına dair ne Kanal D’den ne de dizinin yapımcısı MF yapımdan bir açıklama yapılmadı.

Ancak ilk bölümleriyle izleyiciyi kendine bağlayan dizinin ilerleyen bölümlerde seyirciden beklenen ilgiyi görmemesi ve istenilen reyting sonuçlarına ulaşılamaması nedeniyle final yaptığı konuşuluyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Harun Yakar’ın Adem’i tanıklık yolundan döndürmesi, Umut’un her şeyini adadığı davasını kaybetmesine neden olur. Davayı kaybeden Umut, yeni bir gerçekle yüzleşir. En başından beri sır saklayan, onun tuzağa çekilmesine sebep olan kişi Harun Yakar’dır. Umut ve Harun arasında, büyük bir savaş başlar.

Bünyamin Emirkıran’ın tahliye edilmesi, Emirkıranlar’da dengelerin yeniden kurulmasına neden olur. Her şeyini geri almak isteyen Bünyamin, Fecir’i geçmiş suçlarıyla tehdit eder. Fecir, hapse girmemek için babasının teklifini kabul etmek zorundadır.

Büyük sona doğru yaklaşırken artık tüm savaş baltaları çekilir. Ne Umut, ne Fecir, ne de Harun Yakar için geri adım ihtimali kalmaz. Herkesin kazanıp, herkesin kaybedebileceği o oyun başlar.

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİNİN KONUSU 

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçen hikayede; gecekondu mahallesindeki masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı anlatılır. Sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar. Babasının masum olduğunu ispatlamak için verdiği savaşta yine bu süper hafızasını kullanır. Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev de Umut’un babası için sürdürdüğü adalet arayışının en büyük destekçisi olur. Parlak zekası ve biat ettiği derin yapıyla Harun ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir ise bu savaşın diğer tarafında yer alır. Bu güçler arasında değişen dengede, alzheimer hastası babası için hayatını ortaya koyan Umut’un verdiği adalet savaşını izleyeceğiz.