Ahu Tuğba 69 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu ABD’deki evinde kızı tarafından ölü bulundu ki Ahu Tuğba’nın uykusunda vefat ettiği düşünülüyor. 80 ve 90’lı yıllara damga vuran, yer aldığı filmlerle hafızalarda yer eden ünlü ismin vefatının ardından özel hayatına ilişkin detaylar da halkın merak ettiği konular arasında yer aldı. Hayatı boyunca 10 defa nikah masasına oturan Ahu Tuğba’nın eski eşi ve kızının babası Timmy Alejtanij de ünlü oyuncu hakkında araştırılan isimlerin başında yer aldı.

Timmy Alejtanij D

TIMMY ALEJTANIJ KİMDİR?

Timmy Alejtenaij, 10 evlilik yapan Ahu Tuğba’nın 9.eski eşi ve kızı Anjelik Calvin’in babası.

Ahu Tuğba, 1992 yılında Arnavut asıllı Amerikalı Doktor Timmy Alejtanij ile evlenmiş, çift 2010 yılında yollarını ayırmıştı. Ahu Tuğba ve Timmy Alejtenaij çiftinin kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij ise 1995 yılında dünyaya gelmişti.

Anjelik B

TIMMY ALEJTANIJ YAŞIYOR MU?

Ahu Tuğba'nın eski eşi Timmy Alejtanij'in ABD'de yaşamına devam ettiği biliniyor. 

Timmy Alejtanij C

AHU TUĞBA’NIN KIZI ANJELİK CALVİN KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin (Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij) 11 Kasım 1993 tarihinde Amerika'nın Florida eyaletinde Miami kentinde dünyaya geldi.

Henüz 13 yaşındayken New York Film Academy'den mezun olan Anjelik Calvin,  aynı zamanda yurt dışında iyi bir tiyatro alt yapısı ve eğitimi aldı. Buna Türkiye'de gitmiş olduğu Haldun Dormen, Murat Şenol'un da eğitim verdiği Ekol drama sanat okulu dahildir.

Geçtiğimiz yıllarda Florida'daki Everglades University'nin Siyaset ve İletişim bölümlerini bitiren 29 yaşındaki Anjelik, bir şirkette genel müdür olabilecek kapasitedeyken, bu alanı bırakıp tamamen farklı bir alana yöneldi. Florida'daki polis akademisinde eğitim alan Anjelik Calvin, zorlu dersleri başarıyla tamamladı ve silah, yakın dövüş ve ilk yardım gibi eğitimler alarak polis akademisinden mezun oldu.

Henüz genç yaşına rağmen 2012 yılında Beyaz Saray'a davet edilen ve ikili seçim öncesi davette yer alan Anjelik Calvin, haftalarca gündem manşetlerinde yer aldı ve bu olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.