İstanbul Levent'te bulunan TSYD havuzu skandal bir iddia ile çalkalandı.  TSYD üyesi Mehmet İzmirlioğlu, türbanlı eşi ve çocuğu ile açık yüzme havuzu alanına girmek istediğinde havuz görevlilerinin buna izin vermediğini söyledi. TSYD tarafından yapılan resmi açıklamada, “Bütün iyi niyetimizle sırf muhafazakar kadın üyelerimizin rahatsız olacağını düşünerek TSYD'de ayrı bir havuzu onlara tahsis etmiştik. Ama her seçimde yenilmesine rağmen bir türlü pes etmeyen bazı çevrelerin (Ayrıcalık yapıyorlar) diyerek bunu bizi yıpratmak için kullanabileceklerini hiç hesap etmemiştik, özür dileriz" ifadelerinde bulundu.

TSYD AYRIM YAPMAYAN BİR KURUMDUR

TSYD açıklamaların devamında şunları söyledi: "Herkes şunu iyi bilsin ki 61 yıllık bir geçmişe sahip Türkiye Spor Yazarları Derneği üyelerinin arasında asla ayırım yapmayan bir kurumdur. Eşitlik ilkelerine sonuna kadar bağlıdır. Yasalara ve geleneklere harfiyen uyar, herkesin yaşam biçimine saygı duyar. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek için, TSYD havuzunun her üyemizin hizmetinde olduğunu bir kez daha vurgulamak isteriz” 

Geceyarısı medya bombası! Türbanlı kadını TSYD havuzuna almadılar Geceyarısı medya bombası! Türbanlı kadını TSYD havuzuna almadılar