Ekonomi

Türkiye'de fabrika kurmaya hazırlanan Çin otomobil devinden büyük başarı

Türkiye'de de yatırım yapmaya hazırlanan Chery, başarılarına yenisini ekledi. 2024 yılında "En İyi 50 Çinli Küresel Marka" sıralamasında otomotiv kategorisinde birinci sıraya yükselen Chery, kazandığı ödüllerle sektördeki gücünü bir kez daha kanıtladı.

Abone Ol

Chery, 2024 yılına damgasını vurarak, BrandZ tarafından düzenlenen sıralamada “En İyi 50 Çinli Küresel Marka” arasında otomotiv kategorisinde birinci sırada yer aldı. Üstün teknoloji ve hizmet kalitesiyle küresel pazarda güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlayan Chery, küreselleşme yolculuğunda inovasyon ve müşteri odaklı yaklaşımıyla öne çıkıyor. Marka, kazandığı ödüllerle Çinli otomotiv markalarının global başarısını da temsil ediyor.

KÜRESEL PAZARDA DİKKAÇ ÇEKİYOR

Chery, küresel pazarda dikkat çeken başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, 2024 BrandZ Öncü Çinli Küresel Marka Ödülü’nü kazandı. Bu ödül, markanın küresel pazarlarda lider bir konuma geldiğini gösterirken, Çinli otomotiv üreticilerinin uluslararası arenadaki yükselişine de ışık tutuyor. 2024 yılında düzenlenecek olan Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’nde “Bizim için, gelecek için” temasını kullanacak olan Chery, global vizyonunu kullanıcı odaklı hizmet anlayışıyla birleştiriyor.

TEKNOLOJİ VE KALİTEDE LİDER OLDU

J.D. Power’ın 2024 Çin İlk Kalite Araştırması’nda (IQS) birinci sırada yer alan Chery, TIGGO 7 Pro modeliyle “Orta Boy Ekonomik SUV” kategorisinde liderliği üstlendi. Chery, mühendislikteki gücü ve kaliteye verdiği önemle global pazarda daha da ileriye taşınıyor. Markanın 2023 yılında kitlesel pazar markaları sıralamasında bir basamak yükselerek 6. sıraya yerleşmesi, başarısının bir göstergesi.

Chery, küresel pazardaki başarılarını müşteri odaklı hizmet anlayışı, inovasyon ve teknolojik yeniliklerle birleştirerek, Çinli markalar için ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Markanın küreselleşme stratejisi, uluslararası arenada öncü bir oyuncu olmasını sağlarken, kullanıcılarına daha çevre dostu ve akıllı mobilite çözümleri sunmayı sürdürüyor.