Hayatındaki bahtsızlıklarla herkesi gülmekten kırıp geçiren Seyit Kont 2 yıl önce Kim Milyoner Olmak İster'e katılmıştı. Şanssızlığını anlattığı anlar o kadar çok paylaşıldı ki anlattıkları trendler arasına girdi. Nitekim yarışma boyunca da şanssızlığından kurtulamadı. Aradan geçen 2 yılın ardından konuşan Kont, yarışmadan sonra neler yaşadığını anlattı.

Kenan1-1

Yarışmaya katıldığı dönem tüm stüdyoyu ve Kenan İmirzalıoğlu'nu kahkahaya boğan Kont şunları anlatmıştı:

"Hobim yok. Hobilerimi eşim belirler. Eşim ne derse o. Genelde benim 3 kilometrelik bir yaşam alanım var. Onun dışına çıkma gibi bir şansım yok. 3 kilometre alan dışına çıktığım zaman elim ayağım titriyor. Arkadaşlarımla masa tenisine gidiyorum Kenan Bey, ondan sonra arkadaşlarım 'Gel şuraya gidelim' diyor. Ben eşime masa tenisi oynayacağımı söylediğim için başka bir yere gidemiyorum. Böyle bir titreme alıyor beni. Sanki anlıyor beni arıyor. Kek, börek resimleri gönderiyor.

Kenan2-1

"MAHALLE SAKİNLERİ BENİ ÖLDÜRECEKTİ"

Çok şanssız biriyim. Şanslı bir insan olamadım. 2013 yılında çapraz bağ ameliyatı geçirdim. Halı saha maçında, topsuz alanda koşarken çapraz bağları kopardım. Eşimden habersiz gittim. 1 yıl süren fizik tedaviden netice alamadık. Başka hastaneye yönlendirdiler. Bacağımın eklem bölgesinde bir cisim unutulduğunu söylediler. Sonra doktor geldi, eklem bölgesinde bir tane eldiven unutmuşlar. Biz onu aldık. Senin böyle yürümen eldivenden dolayı. Bu eldiveni aldılar. 6 aylık fizik tedavi verdiler.

Fizik tedaviden sonra artık kendim yürümeye çalıştım. Mahallede yürüyeyim dedim. Ailem yanımda olur diye. Değnekleri attım, 5-6 metre yürüdükten sonra arkadan bana minibüs vurdu. Bizim mahalle rampa, ben baş aşağı duruyorum. Baş aşağı dururken yüzüme su tutmaya başladılar. Su genzime kaçtı, boğulmaya başladım. Biri de boğulduğumu düşündü ve 'Dili boğazına kaçmış olabilir' dedi. Dilimi çıkarmaya çalışıyor. Biri de 'Yanlış yapıyorsunuz. Epilepsi nöbeti geçiriyor dedi. Ben öleceğim herkes bir teşhis koyuyor. Biri dilimi çekiyor, biri soğan dayıyor. O gün kardeşim gelmese beni minibüs değil, mahalle sakinleri öldürecekti."

"JOKER HAKKIM TELEFONUNU AÇMADI"

Kenan3

Yarışmanın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra ATV Ana Haber'e konuşan Seyit Kont, "Ben gerçekten çok şanssız bir insanım. Hep dua ettiler bana. Bundan sonra hayatında değişim olacak falan ama olmadı. Videomu başkaları paylaşıyor milyon izliyor ben paylaşıyorum sadece annem izliyor. Video tuttuktan sonra çevrem bana, 'Kanka sen bundan sonra Avrupa turnelerine çıkarsın. İnsanlar seni sevdi' dedi."

Yarışmaya katıldığı anlarda da şanssızlığın peşini bırakmadığını anlatan Kont, "O gün benim sırt mikrofonum bozuldu. Arkadaş da o zaman gelip demişti ki '976 bölüm çektik ilk kez sırt mikrofonu arızası yaşadık' dediler. Aslında bildiğim sorular vardı. Joker hakkım da vardı. O gün joker hakkım telefonu açmadı." dedi.

Kendi şanssızlığını etrafına da bulaştırdığını belirten Kont, "Bir gün bacanağımla Eminönü turu yaparken gırtlağımdan arı soktu acillik oldum. Onlar da benimle beraber acile geldiler ve gezemediler." dedi.

Kenan4-1